17

Hey lover hey honey!
Guess what? I'm fucking one year away from being 18 ;D
Egentligen palla fira 17 års dagen, det är bara så deprimerande att inse att det är ett år kvar tills det viktiga åldern kommer. Det är som att bli snuvad första platsen. Eller som att inse efter att ha sprungit 1000 meter att man måste springa tusen till. Liksom hur kul är det?

Men vad fan man ska ju inte klaga, det är inte långt kvar skaru se! You got to have a little bit patience!

Om 3 och 50 minuter så var det 17 år sen denna vackra skapelse föddes! ;D
Ungefär, typiskt att när jag föddes så gick alla klockor på sjukhuset olika så dom kunde inte fastställa exakt när jag föddes.. Jippie, vaddå särbarn?
Undefär kvart i 6 föddes jag iallafall... Men det är ju då ungefär. Kul..

Vad jag ska göra idag? hmm vettefan, äta middag ute med familjen och sen.. Överraska mig :)

/ X

2 dagar kvar

Idag var jag inte hemma utan jag var på annan ort och hade det trevligt ^^
Kollade lite på film och chillade och spenderade senare lite pengar på DOnken för jag inte hade ätit nått.
Bra där Zenya, när äter jagi nte där..
DÅLIGT!

Ha, men mcDonalds snubben var fett skön och trevligt, för en gångs skull! Han hade fan till och med tid att skämta, kul kul kul!

Vid tuben idag var det en förvirrad Japanese som försökte gå upp för en rulltrappa som gick ner. Jag åker ner för rulltrappan där stöter jag ihop med den där Japanesen som med feta viljan försöker ta sig upp med en stor resväska. Hon hade den suraste minnen på läpparna och gick med en sån kraft upp för en nedgående rulltrappa att jag nästan kissade på mig av garv. Jag vågade inte ens säga till kvinnan att hon gick fel, för hon såg så mordisk ut. Men senare efter en si så där 5 minuter senare kommer det ned en annan kvinna som försöker få japanen att flytta på sig och gå till rätt rulltrappa.. Tror ni att hon lyssnar? Neej då, hon bara fortsätter kämpa sig upp. Sen börjar den andra kvinnan dra i henne, men japanen drar sig loss och bara går.. Tillsist tar kvinnan riktigt tag i henne och drar henne till rätt rulltrappa. Tror ni inte att japanen håller på och ramla ner för rulltrappan när hon bestämmer sig för att sätta sig i den. HAHA, shit jag trodde seriöst att det var nått tv program eller nått som drev med alla där. Vem, jag menar, VEM är så korkad? Hon tydligen...

/ X

Palla

http://www.fjortispoang.com/
http://www.vuxenpoang.com/

Palla att jag gjorde båda testen, men jag är glad över att jag fick lågt resultat på fjortisdelen , men inte glad över att jag fick lågt på vuxen. Aja kan inte få allt i världen.

/ X

5 dagar kvar

Idag blev man väckt av systra mi som ringer i förtvivlan.. Hon hade glömt jobbnycklarna hemma och hade ingen möjlighet att hämta dom, hon var ju liksom redan på jobbet och jobbade! Så hon bad nyvakna jag att dra in till stan och lämna dom. Vad gör man inte för sin syster?

Så jag klär på mig och drar direkt in till stan  och kommer dit och lämnar dom. Som tack bjuder min syster mig på frukost, klockan halv fyra på dagen HAHA! Fick en jättegod macka med en asgod smoothie till. Mums vad fan!

Sen var det bara att dra hem igen, efter att ha snyltat till sig en stor latte to take away! ^^

Jag kollade med Malin om hon var fortfarande på att göra något idag, det var hon. Vi möts i C och köper glass och choklad.. Sedan även en två liters cola ^^ Party time or what? Senare joinar Adia upp oss i Tullinge och sen haffar vi Lida med. Vi tar en buss till Huddinge, där skulle Tiny Blåsan Malin pissa i ett par buskar. När hon går in i buskarna kommer en kille fram till oss andra och frågar om han ska gå fram till Malin. Vi tyckte det var en askul idé och säger vad Malin heter till han.. Så han går mot buskarna och in till Malin och säger:
- Hej Malin, vill du ha sällskap?
Tror ni inte att vi börjar asgarva, där står Malin med byxorna ned dragna och blir busted av en stranger.. Nej fyfan vad det var humor, skratta tills jag tappade luft ^^

Vi drar in till stan och chillar! Vi kommer senare till en stor häst staty, veti nte hur vi kom på idéen men upp på den stora hästen var det bara! Och upp kommer jag, utan större problem. Sen även Adia och Malin. Lida står där på marken och är allmänt avundsjuk. Jag hoppar ner från hästen och vi alla försöker hjälpa Lida upp på hästen.

HAHA, med mycket knuffande och taktik snack får vi upp stackars Lida på hästen och där fastnar hon. Jag tror aldrig jag garvat så mycket av en bruds frustration och rädsla. Sorry Lida, men synen var oslagbar och hur du reagera. Jag talar för alla när jag säger att det var kul att höra dig skrika:
- AAAAAAAAAAAH RING POLISEN, JAG KOMMER INTE NER! JAG KOMMER INTE NER! RING POLISEN DÅÅ! AAH! JAG GLIDER MINA HÄNDER ÄR SVETTIGA, HJÄLP MIG DÅ!

Jag lovar er, Lida sitter inte kvar på hästen än, vi fick ner henne efter en jäkla massa.. Ja nått?

Made a little heart of plastic. Tried to do it perfect, but nothing is perfect. Hope you liked it Adia.
"Hjärtat du gav mig har jag lagt under min kudde så jag ska sova bra"
Nog det sötaste smset på läääänge, hoppas det funkar!

/ X

Me, Myself and I

dd
That's me folks ;D

6 dagar kvar

Change in plans.. Jag fick ett trevligt samtal idag när jag käkade mat hos Lida, Jessi ringde! Den jäveln hade kommit hem ju, det var fett kul, men fick veta att hon drar imorgon liksom.. Det var ju liksom självklart att vi skulle ses, men vad skulle vi göra? Så orginella vi är så bestämmer vi att vi ska dra på bio. När gör vi inte det liksom?

Det blev Blades of Glory!


Jag ska inte leka recencent, men det var en väldigt bra film, med en orginell handling. Vilket gjorde den filmen underhållande! Var lite skeptisk ibörjan om den skulle få mig att skratta. Sen händer det, om och om igen. Kommer roliga saker hela tiden! Mycket bra film! *

"HAHA, jessi typiskt om SL skulle strula idag! De har gjort det typ hela veckan!"

Vi kliver på bussen till Älvsjö och i Älvsjö mötte vi fulla tonåringar.. Jag vet inte om dom snackade svenska, för vi fick inte ett ord ur dom.. Men dom sket i det utan fortsatte busvissla och snacka en massa skit. Jag bad dom killarna att visa pattarna, men inte fan gjorde dom det.. Besviken.

Hoppar på tåget, kommer in och stanken av svett slår mig.
OUUF, fa-aan vad det luktar SVETT här! Jag kommer inte överleva hem..
Blatte brudarna börjar asgarva.. Eeeh, tjuvlyssna inte, palla att dom kollade emot oss hela tiden och lyssnade vidare..

Iallafall, vi kommer till Flemingsberg en minut för tidigt! Vilket jag påpekar.
Men tåget åker inte på sin rätta tid. Zenya noterar.
Sen blir den två minuter försenad. Inget händer.
Vafan! Tänker jag liksom..
Utanför fönstret stod, jag citerar från ens tröja, "Flempans outsider"s och börjar hålla på med blattebrudarna. Vilket var lite störande. Killarna tänkte gå in i tåget:
-Ey kolla det finns brudar här inne..
-IDJUUUT! Tåget åker vadfan..

Zenya garvar åt Idjuut och upprepar och upprepar det.. 
 
Tåget har nu stått still i dryga 10 minuter. Men inga tecken tyder på att det ska röra sig. Så folk börjar röra sig ut för att röka, sen gick en kille förbi mig och precis då säger jag: IDJUUUT!
Och han vänder sig om och säger: Jag är ingen idiot? bla bla bla
HAHA, tror du itne jag garvar..

Sen får vi höra att tåget inte kommer röra sig, motorerna har lagt av. Kul, man skulle ta nästa tåg som skulle gå om en kvart. Så det var bara att röra sig ut.

Där står vi, och framför oss så står han som tog åt sig av idjut och hans polare och snackar.
- Kolla kolla den där i röd tröja.. *pekar* Är det en brud eller en kille?
- Haha , du kan ju fråga om den ska följa med dig hem så får du nog reda på det.
(jag vänder mig om för att kolla, är nyfiken liksom)
- Hurru, jag sa inte att du skulle kolla!
- Ha men vad tror du? Men blir ju fan nyfiken, bara så du vet så är det en tjej..
- Ja asså bakifrån ser det ut som en tjej lite, men framifrån? Asså man såg ju att den, eller hon då, hade utstickare.
(syftar på bröst.)
 Men det kan ju vara en såndär shemale HAHAHAHA..

Sen börjar han snubben diskutera country festivalen som är på Lida.. Det som den där killen ca 25 år är intresserad av är inte direkt musiken utan alla ungdomar.. Och han berättar vidare. Polarna nickar och säger: naaaajst!

Zenya och jessi ger varandra blickar och zenya mimar: Peddo?? Och vi asgarvar ^^

Efter en kvart rullar tåget in på andra sidan och vi kliver på, jag frågade jessi vart jag fick Idjuuut! ifrån.. Och Peddo killen hör och säger:
Men varför kallade du mig idiot?
Eh för att du kanske är en idiot, haha!
Nej, men berätta nu det lätt ju lite kul det där, fniss..


Vi kände inte för att prata med han men han började bara mala på och shit, vi nickade lite artigt och var lättade när dörrarna öppnades. Men vafan dom bodde tydligen i tullinge dom ju.. Typiskt, alla idioter bor här, Peddo!

/ X


7 dagar kvar

Om en vecka exakt så blivar jag ett år äldre.. wiiihuu! Eller vad man nu ska säga egentligen, jag önskar mig inte ens något? Har redan fått det jag önskar mig, Hultsfred var ju det! Så.. ja vad finns det mer att önska sig?

Idag ska man dåra chilla hemma hos malin med en film, eller två? Det är alltid myspys!

/ X

8 dagar kvar

Midsommar, eeh vart ska man börja helt enkelt. Började ju med att man skulle äta mat med familje och ha det trevligt.. men ja vad ska man säga, det var väl allt annat än myspys.. Så jag blev räddad och drog till Lida med två påsar flamin' hot ^^

Hemma hos henne började man chilla och kolla på How to lose a guy in ten days.. Oh gud hade glömt hur kul den filmen var, helt fucked up. Palla sen att vi ska se Höstlegender och gråta och stänga av när det blev för hemskt i slutet för vi inte kunde kolla nåmer.. Inte kul.

Men palla ännu mer att ett Cp som inte har hört av sig på länge skickar sms och shit. Det roliga är att jagi nte vet vem människan är eller hur han fått mitt nummer eller någonting. Bara att han bor 10 min från slussen.. ja det säger mig mycket.. men människan vill inte säga nått. Palla leka svår och mystisk..

Iallafall, jag är så flamin' hot bakis idag att det inte är saaaant! Urk..

/ X

9 dagar kvar

Idag blev man dåra väckt av ett mycket välkomnat samtal. Klockan 10 på morgonen ringer en kvinna som frågar om jag möjligtvis är intresserad av att medverka i en Tv-serie på SVT!
Vad tror kvinnan? JAA, så jävla klart jag vill det!
Zenya tackar ja, ler av lycka och lägger på luren. Nu så ska jag bara vänta på mer information än det jag fick.
Kul kul kul kul :D

Malin och jag kollade på En djävulsk Romans, och palla att båda ska grina i slutet av den, sentimentala fittor är vi allihopa!
Palla ännu mer att vi verkligen gick från Tullinge till Tumba! Seriöst, varöfr kom jag på den idéen.. Dummast there is!

Vi överlevde knappt, men ja här sitter jag och bloggar.

Idag drog Lida jag Malin Adia in till stan och chill pillade, vad som hände?
HAHA lida lekte jesus och skulle gå på vattnet i en plaskdamm.. Zenya baxar brudens skor och lät dom flyta sin väg :D
Adia shakade some serious ass och alla garvade assen av sig!
Eeh jag vet itne, men det var kul iallafall, vem garvade inte åt Lida goes Zlatan frilla? Eller old man tried to be young bara för han var så hipp och satt på räcket på ett rullband som vi andra.
Eller han som blev skitskrämd och sprang fortare för att jag och Lida sprang i fullfart.
Och vem dog inte av allas Summerbreezar.. Iförsig Malins är värst ;P

Stackars jag och malin som fick sitta och vänta på ett 40 mins försenat tåg hem, Lyckat sl ni fuckar hela tiden!

Zenya goes Statist, Javisst!

/ X

10 dagar kvar

20 juni, bara tio dagar kvar till min födelsedag!
Man chillade dåra med Malin, vi badade på Lida, eller bada och bada.. KÄRRINGDOPP! Fy Fan vad skamligt av oss.. Iallafall när vi ligger där och solar sitter vi ju såklart och flashbackar till Hultsfred, vad dyker upp då? Jo orrar.
Eeh, då kom ju min orre historia fram.. HAHA
Jag vet inte om jag ska dra den, men iallafall.

"Kan du göra mig till en orre? (a)"
"Kooom så ska jag göra dig till en orre.. Grrrz."
"Orre"
"Din lilla orre.. raaour"
"Du är en orre.."


Lista ut det ni ^^

Iallafall, efter att jag nästan våldtagit henne så bestämmer vi att vi ska dra in till stan och fika. Vi drar hem fixar oss och sen.. tror ni inte att tågen strular.. en och en halv timme senare så kommer vi fram.. Lyckat.

Jag bjöd på en 1 liters förpackning daim glass och en stor latte, så satte vi oss på en staty och summerbreezade och myste, mysigt värre asså :)

Sen kom vi hem till mig och skulle kolla på natti film, en djävulsk romans.. Tror ni inte att Orrmaster malin somnar?
Gutt liksom..

/ X


11 dagar kvar

Idag blev jag väckt, as planed, klockan 20 över fem. Jag hade lovat systra mi att jag skulle ta första svängen med hunden. Så hon liksom slapp stiga upp ännu tidigare för att hinna gå med han innan jobbet. Så det var bara att dra på sig mjukisar och en tröja och gå ut i regnet med hunden innan halv sex på morgonen. Myyyspyyys!

Jag la ju mig såklart tillbaka i sängen och blir väckt av Lida, jag hade tydligen lovat henne att följa med henne till skolan för att fixa lite papper och shit. Klockan var nu 2, och gissa vad det var dags med då? Jo en till hundsväng.. Kuul.. Bara på med mjukisarna igen och ut med dogen. Sen var det in i duschen och på med kläderna och dra.

Snacka om att jag var tacksam till att mor hade gett mig para till sommarlovskort, så nu bitches, nu kan jag ta mig överallt med Sl.

Jag och Lida chillade med Daniel Zetterlund, vaktmästaren, och snackade om framtida män ^^

"Vänta Lida, måste kolla om jag har fått min mens... *pill pill* Japps! Fan vad glad jag är nu! "
"EEEEH, skabb, gå och tvätta händerna... mensfitta..."

Blev bjuden på middag hemma hos Lida, haha såklart jag går dit då, maten där är alltid god! Lida hinka öl till maten och jag tog vin, like always.

Sen tog jag och min mensvärk gånger miljonen vårt pick och pack och drog hem. Bokade en tid med Malin om morgondagen, eller tid och tid, för en gångs skull gav jag henne fria händer att komma över till mig när hon vill. Shiet, fan vad snällt av mig :P

/ X

Kunskap

Nu, äntligen har jag fattat att ens mamma alltid hör att man är full när man ringer.
Emi och jag diskuterade idag att min mamma hade hört mig full, att jag hade pratat med henne när jag var full. Men hej på dig, det nekade jag till, jag sa att jag inte hade pratat med min mamma när jag var full, jovisst tjena, min syrra berättade att mamma hade ringt min syrra och korsförhört henne om jag hade fått tag i cidern som hon hade köpt som min mamma såg i baksätet när mamma och jag var ute och handlade.

Vad mamsingen inte visste var att cidern var min ^^

Iallafall, jag hade ringt min mor och bett om pengar, och det var då min mamma hörde att jag var full. Men ändå var hennes famn varm och öppen när jag kom hem.

Emis mammas, aka min mosters, famn var inte välkomnande, hon var pissed på emilie.
Typ my fault eller nått?

Aja, är det festival så är det.

"Har du kondom, äsch klart du har det är ju fan festival.."

/ X

haha

Greetings from Kalmar.
Jag vet inte hur mycket jag ska garva.
Jag tycker det fortfarande är komiskt ^^

Ja Lida, jag ska försöka hitta tatuerar snubben ^^

/ X

Efter Hultsfred

Hultsfred är slut, jag är slut. Jag kan säga att jag är inte den enda som är slut..
Jag kom hem bakis, smutsig, svettig och utan några skador vad jag kan se.
En däremot som hade massa skador var då Malin..
Shiet, en blåtira, en svullen fotknöl, massa blåmärken och vad fan mer var det? Iallafall trots det var den bruden FFF, Fit For Figth.
Emi kom hem fortfarande sjuk.
Lida, trött som fan.
Adia, jadu kan anta att hennes fötter är trötta efter allt dansande hon gjorde hos grannarna.
Agnes, när fan mår hon dåligt?

Iallafall, att återberätta hela festivalen skulle fan ta förlång tid så det kommer jag inte göra.
Pallar inte skriva så mycket hahaha ^^

Jag och Emi tog bussen klockan 16.00 från City terminalen.
Och åkte på en lagom överfull buss, med fulla människor så det skrek om det.
En människa pissade på sig. En annan spydde ner sig.
Mmm, mysigt!

Jag var glad när jag klev av den bussen.

Vi blir mottagna av en glad (full) Malin som visar oss vårt camp.
Och där började partajet.
Tisdagsnatten gick jag och MAlin och kollade allas blatte ordböcker.
"Vad betyder orre? Det är INTE en fågel."
Det var grymt kul må jag säga, men dom som vann, eeh var inte dom som vi ville skulle vinna ^^

Den natten tog jag ett smygdopp bakom ett staket som hade fallit ner, med en orre.

Onsdag, en lagom bakis Zenya blir väckt av en Adia som anländer till campet klockan 8 på morgonen och öppnar sitt tält hon delar med Malin, som Malin fisit ner.
När fislukten når Adias näsborrar skriker hon : AAAAAAAAAH SUMMERBREEEESE!
Och väcker mig.
Jag blir pissed, Malin försöker vara söt och säger: Emii , zenya.. Godmorgon!
Zenya: MALIN.... HÅÅLL KÄFTEN!
M: Ok..

Lida och Agnes anlände till campet, då var vi fulltaliga!

DEn natten hittar Zenya en cykel på camping området och försöker cykla, men det är nått som inte är som det ska med cykeln.. Full som man är ska man lista ut det i mörkret. Men helt plötsligt dyker en Robin upp ur mörkret och hjälper mig. Jag lovar dyrt och helgit att jag ska skjutsa han runt hela campet om han hjälper mig att fixa den.
Han gillar den idéen och hjälper mig.

Kan säga att vi inte var så duktiga, vi hoppade glatt på det snea däcket utan bra resultat!
Robin: Faaaan, däcket är skeeevt!
Zenya: skevt?
Robin: Skevt!!
Zenya: Snett?
Robin: Det är la SKEVT!
Zenya: aha okeej snett!
Stranger: Däcket är ju snett..
Zenya: Jaa det var ju det jag sa.
Stranger:  Jag fixar det!

Han fixade däcket och jag och Robin började cykla, men vi hann inte så långt innan det sket sig och vi hängde upp det på en bajamaja och gjorde sveriges finaste konstverk!
Efter det tog vi kondomer och fyllde dom med vatten och kastade på folk.
Sen tog dom slut så vi gick till mitt tält där vi skulle hämta fler, men vem låg då på min madrass och sov? MALIN :O råkade väcka henne men vi hämtade kondomer och fyllde mer ballonger och började kasta!
SEn snodde vi ett lakan där dom hade ritat ett ansikte, färgen kletade av sig på mina fingrar så jag gjorde världens finaste krigsmålning på Robin och fan vad jag garvade åt det! Sen fick jag det med!
Efter det tog vi glidmeldel på handen och hälsade på folk!
Men sen var det ju en jäkel som vart assur för att jag inte kunde säga vad jag hade på handen jag garvade så mycket att jag inte fick luft, och när han började skrika började jag garva ännu mer.

Torsdag, Festivalen började och det var bara dags att springa på massa band.
Först ut var Flogging Molly, det var faktiskt ett ascoolt band.
Sen såg jag Billy Talent, det var faktiskt asgrymt och coola jag lyckades stå kvar på min plats fast alla biffiga killar och töntiga brudar försökte knuffa bort mig.
Sångaren var grymt het btw.

Sen såg man velvet revolver, Aiden, Timbuktu.
Den dagen tittade även pissmannen upp i vårat tält. Han spillde öl på Malin och vägrade gå när vi bad han, så jag tog en mjukost tub och kletade det över hans rygg sen trök jag även på en knäckebrödsmacka på hans rygg..
Sen märkte han det och kletade av sig på Malin. MAlin lackade, jag lackade!

Jag började hota han med om han inte lämnar vårat camp skulle jag hälla en hink vatten på han.. Han gick inte. Så då hällde jag en hink. Men han vägrade gå, så jag kastade en till hink med vatten på han..
Då tog han min handduk, så jag sprang efter han och brottade ner han och tröck ner hans huvud i sanden och kastade sand över hela hans blöta kropp.
MEN SEN!? kommer den jäveln tillbaka med bxorna neddragna..
Vad fan liksom?
Jag tog grannes brasse stol och tänka slå till han med den, men då började han pissa mot mig och han pissade ner hela brssestolen jag höll i.
Vad gör psykfallet sen?
Jo han kupar sina händer runt kuken och pissar på dom och sen börjar han kasta upp det på hans kropp och liksom duschar i sitt egna piss. Söt brud.
Snacka om att jag var arg som fan, men nu när jag tänker på det garvar jag, för vem kissar ner sig själv? HAHAHA

Fredag, Då var Mando Diao det största jag såg, och tror du inte att jag och Lida lyckas komma längst fram på den största scenen? Jo, och gissa hur lycklig jag var efteråt, men jag hade ont i hela kroppen.
HAHA, Lida stod bakom mig och bara för att jag skulle ha nån koll på att hon var där så tog jag tag i hennes tajts, jag greppa mellanbenen likso, och då kollar lida om kring sig och får ögonkontakt med en kille som gav den flirtigaste blicken och lida fick panik haha fy fan vad jag garvade åt det ;P
Juste såg Ozzy ;)

Lördag, Malin och jag hade varit och hämtat en vin i bilen och var påväg till Ison och Fille. Man fick inte gå in på festivalområdet med alkohol så vi var tvunga att dricka upp en liter vin innan vi kunde gå in. När vi står där och dricka springer en pressening förbi oss. Under den var det en jävla massa killar. Dom slår sig ner på marken fortfarande under Presseningen och chillar. Då får jag en snilleblixt och frågar malin:
Skaj ag göra böghög på dom hahaha?
MAlin ba, aa gör det:P
Så jag tar sats och skriker böghög och landar mitt på presseningen.
Killarna fattar ingen sen kollar alla ut och ser mig garva på marken.
Jag går tillbaka till Malin och frågar om jag ska göra det igen.
Hon säger ja, så då gör jag det igen. Tar sats och skriker böghög.
Men den här gången var dom beredda så när jag landar på dom, kastar dom av mig och slänger sig på mig istället. Jag har nog aldrig garvat så jävla mycket.

Drack för mycket på lördagen..

Vaknade bakis på söndagen. Och då var hultsfred slut.

/ X


Hultsfred

Palla att man ska längta till något så mycket att man måste göra miniatyr av det ^^
Idag så chillade jag med Malin på kvällen..
Jag vet inte hur det gick till,
men helt plötsligt var vi mitt uppe i ett byggande av ett miniatyr camp^^
Vårat camp vi ska ha i Hultan!
Festival arkitekter är vad vi är :P

Nu har jag väntat på hultsfreds festivalen sen jag köpte min  biljett någon gång i ..
Februari blev det ^^
DEt är sanslöst att jag åker om 2 dagar?!
Jag och Emi tar bussen kl 16.00
Adia och Malin sticker kl 13.45 typ?

SHITSHITSHIT!

DET BLIR RÖJ SOM EN JÄKLA GULEBÖJ :D

Watch out Hultan here I come, liksom!

/ X

School's out for summer

Howdy partner!
Skolan är slut för i år, och som alltid så ska det firas på något sätt. I år blev det en tripp till Tanto där det skulle chillas, ha eller rättare sagt festas. Det var skitmycket folk och poliser där men det var bara fine. Jag kände att jag inte var den snällaste igår mot mina vänner, jag hade en tendens att vandra runt på egenhand efter ett tag och att svara i min mobil var jag inte heller bra på! Jag hade ingen anning om att den hade ringt. Och sen när jag såg på mobilen hade jag runt 13 missade samtal.
DUKTIGT!

Jadu, mötte lite folk, tex F.D tullinge bo, Malin hade stenkoll påatt han hade bott i Tullinge, och om man hade varit nykter hade man ju uppfattat det som om Malin var värsta stalkern, men alla tyckte det var roligt att hon visste ^^

Jadu, Adia var under en ek en bra del av tiden. Steffi? Jadu henne såg jag lite då och då, Choro var alltid i närheten Malin var det i början, tills jag började vandra iväg på egenhand, skulle tydligen hitta något?

Tillslut hamnade jag med ett asskönt gäng, jag har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde då! Vad fan snackade vi om egentligen? Och jävlar vad en snubbe kunde fnittra ^^ Asså fnittra som en brud.

Jag satt på tanto till 3? Och påvägn hem så mötte jag en snubbe som snackade om att det inte lönar sig att vara hederlig i detta samhälle, jag blev rädd som fan för han, han verkade aggressiv ^^

Aja hamnade på nattbussen och kom hem vid halv fem?
Snacka om att jag är död idag för jag blev väckt typ astidigt och sen har jag varit ute ch lagat lite staket med systra mi ^^
Varför kan jag inte säga här, men ja Miljöpartiets språkrör Maria nått är jätte trevligt ^^

HURRNI FUCKERS JAG HAR SOMMARLOV :D
Drar till Hultsfred på tisdag :D
 
/ X

ZzzZz

Tanto med Malin och Lida och El steffi, fett sött att hon kom med denna gång (:
Eh, Malin och ag stötte på en man/ alkis, när steff mötte Lida.
Han:
-Inte ska ni sitta på marken, rumpan blir kall.
Zen:
-Jag har ingen rumpa.
-Jo du har en rumpa hon har en rumpa.
-Nej jag förlorade den i kriget..
Efter en liten diskution fattar han att han ska dra, och då ville han klappa Malin på huvudet, men hon var kvick och vek undan, läskig snubbe.

Sömn. Det behöver jag, NU!
Inatt sov jag.. 5 timmar på ett ungefär tror jag? Jag vet inte vad som räknas som sömn, jag vaknade ett ex antal gånger under natten. Vilket var jävligt jobbigt, sen var det upp vid 9 - 10 och hem!

Sen när man kommer hem så tvingar min mamma ig att både städa mitt skitstäkiga rum, gå ut med hunden, fixa flera tvättar, hänga upp dom och sen bära ut alla stora kassar med papper och annat till garaget och nu vill hon att jag ska ta ut hunden igen! Hallelulja!
Skönt att jag bara har en lektion imorgon.

/ X

Wii

Idag har man varit i skolan och gjort inget!
Absolut inget!
Helt onödigt kan man nästan säga.

Idag skulle man då vara barnvakt åt min lilla kusin samt passa en bjässe till hund. Så efter skolan fick jag sällskap av en Adia och en Malin(Melwin). Jag tänkte, vafan.. Adia kan väl ta och hålla kopplet. Ha, man har aldrig sett en Adia så bossig och powerful i nazisparadise! Ramses fick hela tiden höra hepp hepp och då skulle han lista ut vad det var.. Stackars voffseloffs.

Malin och jag testade på Nintendo Wii. JÄVLAR vilket spel, maha jag har aldrig fastnat för ett spel så som jag fastande för Nintendo Wii.
Jag körde Rayman med Mördarkaninerna.

Sen drog man iväg på möte med Rektor och Bitr. Rektor.
Det var så jävla mycket köer bara för alla jäkla studentflack, jippie.. Anus.
Mötet var väl givande eller nått. Mamma körde över dom, det gjorde även jag, era små luder ^^
Mamma ba efteråt: Fan vad stolt jag var över dig att du kunde säga det du ville så avancerat att dom blev chockade!
HA, man har väl nån talang ;)

Sen var det bara tillbaka till Nazis paradise!

Lagade lite mat, spelade sönder Nintendo Wii.
Gick ut med Ramses som gned arslet mot marken bara för bajset vägrade försvinna, jag har nog aldrig garvat så mycket åt en hund ^^

Sen var det tillbaka till Wii igen, jag har fanimig blivit beroende. Jäklar.
Och jag skäms för att medge, men jag har träningsvärk i armar och händer skojar inte..

Malin tittade förbi och jag(moster) bjöd på chirre och läsk. HAHA mums ^^
Och det blev mer Wii.

Sen så berättade Malin att hon inte kunnat fixa cigg, bajs.
Så jag försökte ragga Emis polare i Rönninge att buya det.. Men nej han kunde inte, jo om jag frågat 20 min tidigare. FAN!

Så det blev ut på mission testa själv. Jag bytte kläder för att se lite mer sofistikerad ut, haha jag är förkort för att se arton ut.. Så jag måste fan klä mig lite bättre ^^
Och vet ni. DET FUNKADE!
Det var år sen jag lyckades sist, och överdrift, men nästan :P
Jävlar vad glad jag blev, och det var fan inget livs det var video butiken liksom, aka Krysset!

Det var ägande, spelade mer Wii med Malin, malin gick hem, jag spelade mer Wii. Jag funtar på om jag ska baxa hem det? :P Men jag lär bli slaktad då!

/ Barnvakts X