bara massa dumheter.

ibland är det kul att vara en barnslig människa, dagen började med lite lejonkungen 3 med mupparnas drottning, Sandra ;D höhö! Äntligen fick man se den filmen igen! :D men sen skulle Sandra smita hemåt för att gå på middag!

Men senare hörde Jessi av sig, det var länge sen man såg henne så vi bestämde oss för att ta en fika i stan där vi uppdaterade varandra om allt onormalt man gjort och alla konstiga människor man mött.

Jag har aldrig skämts så mycket som jag gjorde igår på caféet. Jag beställde en mocha blanco, och hon som jobbade där såg lite konstigt på mig och verkade allmänt förvirrad. Jag får min dryck och inser att det här var inte vad jag ville ha, det var helt fel.
Det såg rent av äckligt ut, så jag säger till henne med skamsen röst att det där var faktiskt inte vad jag hade beställt, den skulle innehålla en espresso. Mannen bakom mig i kön ser lite irriterad ut och jag skäms mer. Hon gör om allt och ger den till mig och även denna gång så ser jag att det är fel.. Mannen bakom mig trummar otåligt med foten och ger mig irriterande blickar. Men jag ville ha det jag beställde så jag nämner ännu en gång att det inte är rätt och pekar på skylten vad det är jag vill ha, hon nickar och ber om ursäkt och jag ber om ursäkt lika mycket och jag börjar rodna.
Då ger mammen bakom mig ifrån sig en irriterad grymtning och en suck.. och jag vänder mig om och ler ursäktande och han gav mig en mördarblick och jag önskade att jag bara kunde försvinna från jordens yta en stund eller att jag bara hade tagit den första drycken jag fått och gått. Men ack det gjorde jag inte, sen får jag det jag beställt och försvinner lika snabbt som en bankrånare!

Efter det så beställde jag bara en vanlig kaffe, då kunde det ju inte bli fel!

Vi kommer hem till mig och lodar, går in på sidan omegle och börjar driva sönder folk, fyfan vad vi garva, jessi har fanimig inte alla skruvar på plats när hon kan komma på så konstiga saker!

sen.. kommer kim hem, höhö. Jag ser att nån kör in på vår uppfart och jag fattar att det är kims vän som skjutsat hem honom. Så jag släcker lite lampor ber jessi att vara tyst och gömmer mig.. Kim öppnar dörren och kliver in i huset, vad han inte vet är att jag lurar på honom och när han minst anade det så hoppar jag fram från mitt gömställe och skrämmer honom. Oj Oj OJ vad rädd han blev moahaha, men fy fan vad kul jag hade det. Han muttrar massa saker och svär lite och säger att nu jävlar ska jag få igen. Sen så ska han tjafsa lite men jag bara asgarvar, detta var verkligen lyckat.

Duktig Zenya sätt inneboendena på plats! :D
/ X

kollektiv

Det roligaste med att bo i ett kollektiv, för mig då, är bo i sitt barndoms hem med främlingar. Det roligaste med dessa främlingar är att de är varandras motsatser.

Vi börjar med nykomlingen.
Hans namn är Kevin han är nitton år gammal och ska plugga journalism på Södertörn. Han är alltid glad och positiv och gör alla hushållssysslor utan att gnälla. För det är oftast ganska logiskt att han ska göra det säger han.

Det speciella med Kevin är att han inte tål kött, men hur då? vaddå är han vegitarian eller? mja, alltså han tål inte kött. Men vaddå? vad händer? Nej det ska man inte fråga, för jaa.. man vill inte veta svaret säger han. Jaha, hmm, jo men då tror jag att jag förstår vad som händer. Så han äter bara vegetariskt.

Men det är inte det som fascinerar alla som träffar honom, ohnej! Hans ser precis ut som McLovin ur filmen SuperSugen! Jag kunde inte låta bli att le extra brett och fnittra när jag träffa honom för första gången. Men jag är inte den enda som har reagerat på det, nej alla som har sett filmen ser likheten och finner det roligt!

Det som är så synd är att katten är ute efter Kevin, första natten blev hans säng nerpissad av katten, andra dagen blev fotöljen nerpissad. Katten jagar alltid hans händer och fötter. Sen när katten får chans är det dags att bestiga Mount Kevin genom friklättring på benen.

Han är för söt, man kan inte låta bli att tycka om honom för att han är så nördig :D Men det är hans enorma charm! Plus att han blir glad för vad som helst.

- Kevin, du behöver inte diska förhand, vi har en diskmaskin.
- Va? HAR vi? :D Gu vad roligt :D

Näst upp är han som har bott här längst.
Hans namn är Kim. Kim är, efter mycket om och men och smygtaktik, 24 år gammal. Han jobbar på nån reservdels avdelning på Volkswagen i Bromma någonting? Han har hamnat där för att han förlorade sitt körkort för att han körde för fort. Då måste det ha gått kalasfort. Det ledde till att han inte kunde jobba kvar på sitt gamla jobb som var bilverkstad fö han inte fick vara i en bil.

På sin fritid är han spårlöst försvunnen eller pluggar för ett nytt körkort, oja han måste ta det på nytt. Det som gör Kim så speciell är hans syn på vardagssysslor. Kim äter bara mat ute, vilket han gjorde redan innan han flytta hem till oss, för att det är så jobbigt att diska. Ja då tänker ni, diska förhand är ganska jobbigt. Men nej nej, det är inte vad Kim menar. Det är jobbigt att Ställa In i Diskmaskinen.. hmm?

Det som fascinerar mig med Kim är just hans överdrivna sms-skickande. Jo han kan vara i rummet bredvid och skicka ett sms och fråga saker istället för att ta några steg och sen säga personligen vad han vill. Frågan är: Är han rädd för att prata eller skäms han för sin röst? Har inte frågat än.

Kim är en badboy från topp till tå. Rediga race är hans grej och han är alltid ute och strövar, kanske gör ett och annat bus. Men han gillar också att titta på film, då ska det vara filmer som Van Wilder som är machoaktig killfilm, med tuttar hit och sex dit! Jag klagar inte, jag finner sånna filmer roliga med. Men man vet vilken målgrupp filmen är anpassad för!

Kim säger att han kan äta ute för han inte har en kärring som han Måste spendera pengar på, hmm, vad har han för syn på förhållande? Kim äter inte skaldjur för han är rädd för bajssträngen och äter hellre motorolja isåfall!


Jag har det skitkul här hemma och observerar deras beteenden och gottar mig i de roliga killarna kläcker ur sig! Att bo i kollektiv är skitkul! :D

/ X

Högskolan here I come.

Idag var det då upprop på Södertöns högskola för alla som ska läsa Sociologi A. Yes, det är vad jag ska göra :) Så det var bara att kliva upp och bege sig dit. Jag tog alla papper man skulle ha med sig, fyllde min rosa termos med kaffe, stoppa busskortet i fickan och hänga min nya döskallehemnyckeln runt halsen. Motiveringen till det är att jag inte fan kan tappa bort mitt huvud så då lär nyckeln inte försvinna heller, men vem vet, jag lyckas ju alltid med det mest bisarra..

Så jag knatar ner till stationen, kollar bara en sista gång att jag har allt med mig.. Great! glömde det viktigaste av allt, det jävla leget. KUL! det var ju bara att ringa mor och be henne ge mig det och köra mig till Södertörn. så jag sätter mig och väntar på henne och tänkte att jag skulle dricka kaffe. Men ja. vad gör man då.. Spiller kaffe över benet så att man får en stor fin brun fläck ;) Grattis Zenya! Nu tror man säkert att jag överdriver, hell no. Den syntes som en elefant på motorvägen i sverige!

aja, fick iallafall skjuts till skolan. Kommer dit och känner mig som en jävla mupp. Alla är betydligt mycket äldre än mig, känner mig som en jäkla pajsare.. och väldigt ensam! Så jag sätter mig ner och ska lyssna på musik. Sätter på blandat spår och det första jag hör än "Help! I need somebody" jag ba, är det ett grymt skämt. nån gottar sig åt min olycka och ensamhet.. jo jag behövde nån, var ju utsatt. Så jag byter låt innan jag blir knäpp.. ajo, kul. Då ploppar låten "She's losing it." upp.. HAHA, jättekul!

Tänkte ringa nån, men vem fan var vaken, ingen. Sen som i en film kommer det nån och räddar mig ur mitt personliga helvete, en gammal skolkamrat! Nångång ska man väl ha lyckan på sin sida.

Allt går bra, jag hade kommit in, så det var inte ett grymt skämt! Så nu ska jag bli smart ;)

Wish me good luck, tror jag behöver det..

/ X

Long time no see..

well well well, guess who's back again?
ne men jag tänkte ge bloggen ett försök, hade kul förut kan jag ha lika kul nu, eller har jag blivit för mogen? :O höhö.
det var ett jävla tag sen jag skrev sist och jag har genomlidit många dumma händelser och färre framgångar! ;D

jag har:
- tagit studenten, no more obligatorisk skola, och inge mer gratis skolmat.. :(
- skaffat mig ett jobb, japp nån ville faktiskt anställa mig!
- fyllt nitton, woho får köra taxi!
- fått inneboenden, McLovin(kevin) och Kim den Late
- skaffat Ica-kort, jävla massa vuxenpoäng, höhö!
- slarvat bort min hemnyckel, hur fan kan jag gjort det?
- inte skaffat körkort eller ens övningskört, duktig flicka!
- börjat på högskolan, wiho!
- skaffat kissekatt, som har fyfan mer korkad än vad jag är! stackars katt!
- fått en syster jag inte visste att jag hade, big chock indeed, but it turned out to a fucking great one :D

Vilka framsteg! Jag är så påväg att bli vuxen.

/ X