sexmastevaraskont.se

Idag har jag gjort en massa, tycker jag iallafall!
Denna dag började med att man satt hos frissan från 14-17 det tog ganska lång tid men ja, "vill man vara fin får man lida pin" som min mor alltid tjatade om när hon borstade mitt trassliga hår när jag var liten!
Iallafall, efter det så mötte jag upp Matilda och vi gick runt på stan och till min stora lycka kunde jag byta ett par skor på Hm fast jag dragit loss och fixat fast den där lappen ni vet som måste finnas kvar om man ska byta in saker.
Sen käkade vi och fikade, sen var det dags för dagens höjdpunkt. Vi gick på en teater,
Det var brudarna från RajRaj om folk nu sett det, vilket jag inte hade gjort.
Iallafall, deras föreställning handlade om sex, haha då kan man ju fatta varför jag var där ^^
Jag skrattade hysteriskt mycket, för i första akten hade de en ganska alternatin sexualföreläsning.

Under pausen dåra så blir jag alldeles paff när Matilda helt plötsligt greppar tag i min arm så hårt att jag tror att jag ska få blodstopp i armen så den trillar av. Hon gjorde det för att hon hade fått syn på den omtalade Björn Gustavsson.
Jag har aldrig varit så där som vissa brudar är över honom. Är kära och besatta i han. Utan jag tycker han är helt grymt rolig, inte min typ av killar till utseendet, men han är rolig. Som Robert Gustavsson, han är ju hysteriskt rolig, men inte fan är han snygg och jag är inte kär i honom.
Men jag kan ju inte låta bli och hälsa på Björn, det är ju såklart man måste. Men man har ju hört om alla brudar som har "jagat" Björn. Så jag ville inte säga något som verkade på.
Så jag gav honom en hylling Zenya-style. Invecklat och utdraget ^^
Till min jävla förvåning blir han glad och ger mig en jäkla kram. Haha what? Jag blev ganska ställd. Lilla Matilda är så söt, så precis efter att han kramat mig ger hon mig en kram. Får ju hans partiklar på sig :P Gullunge.
Nej men det var kul, för jag lyckas alltid träffa på kändisar, och den här gången var det då Björn Gustavsson jag mötte! Undrar vem den nästa är?

Dagens totalmiss var iallafall när jag kliver av tåget och ska vara söt och vinka till Matilda så backar jag rakt in i den stora returlådan på stationen så det smäller till som fan. KUL! Alla som såg det, vilket var ganska många, börjar ju asgarva åt mig. Dessutom hör jag hur dom kommenterar och berättar det för sina kompisar som missar det! SÅ vad ska man säga, det var väl mina 5 sekunder i gatuljuset på Tullinge station. Så varsågod gott folk den bjöd jag på!

/ X

för att tjata

Okej jag hade problem med att somna igår, var trött men ändå inte?
Jag pratade med lida i telefon, kände mig trött så vi slutade snacka vid halv ett? Men då var jag inte tydligen tillräckligt trött, fast jag var dö trött!
Sen vaknade jag med största baksmällekänslan, men som inte hade något med alkohol att göra. KUL!
Det var kaffet det kan bara ha varit det, så jag och min syrra degade på soffan i tusen och tusen år!
Men nu ska jag vara taggad för jag är påväg att gå på fest, men jag har fan inga strumpor att ha på mig, jag har alltid värsta I-landsproblem. Så egentligen borde jag skämmas 24/7..

Aja nu ska jag iallafall på seriös strump jakt. Sen ska jag slå in min moders present.
Men frågan är: Är det fräckt att ge sin mamma anti-rynk krämer? Haha

/ X

Kaffe mani

Jag jobbade idag! lite fult att jobba när man har skoldag, men vad gör det?
Iallafall för dom som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag med att dela ut provsmakningar i butiker :P
Moahaha!
FAst fy vad alla som jobbade var skeptiska mot mig. Killen som hade jobbat dagen innan med det jag jobbade idag hade tydligen klantat till sig. Det gick då ut över mig och de trodde jag skulle vara dålig. TACK!
Men jag visade dom.

Idag skulle jag bjuda på lyxigt kaffe som var fucking svindyrt! :O Fattar inte att folk kunde köpa det :P
Men det beror på att jag är så himla flirtig ^^

Nej, men grejen jag ville komma till var att jag drack svinmkt kaffe. Jag tror jag drog i mig en liter kaffe eller mer?
Och nu har jag en jävla baksmälla?! EN kaffe baksmälla, hur fan går det till? Hur är det möjligt? :P
Jag mår så piss och jag har kissat tre liter.
Men det sjuka är att jag vill ha mer kaffe, haha.

Borde jag inte vara äcklad nu, men nej det är jag inte. dum jag är-
Juste jag har fått huvudvärk av kaffet också.
Nej nu ska jag ta kaffe, ciaao!

/ X

Happy Face

Har på senaste tiden fått höra av nära och kära som klagar på min blogg. Den uppdateras aldrig. Så jag har bara typ "ignorerat" kommentarerna. Men nu så tänker jag faktiskt försöka ta tag i det här igen.
Blir glad av att folk vill läsa min annars totalt meningslösa blogg, för den är seriöst det. Inget ont om min blogg, men sant är sant, visst?
Så det kommer ta ett tag att komma in i detta, det känns skönt nu, för det här är min lilla känsllåda, haha här kommer frustation och glädje ut haha! Fast mest konstiga meningslösa tankar och dagar.
Men det är ändå intressant i ett alldagligt tråkigt vis?

Jag är logikens mästare idag, haha..

/ X

Apelsin eller 13.13?

Har ni någongång verkligen önskat er något? Då menar jag att ni önskat det så mycket att ni tänker på det nästan dagligen. Visst gör man då allt man kan för att, som man så fint säger på engelska, Make it happen!

Jag är en typisk drömmare, önskar jag något, litet som stort så önskar jag det med innerlighet. Jag är dessutom en som tror på "önskesaker". En fallande stjärna, när klockan står tex 13.13 eller om man skalar en apelsin rätt är önskesaker.  Det jag då alltid gör är att önska. Varje gång samma sak.

Man kan ju tycka att det är lite lamt att jag borde inse att det inte funkar. Men då ska jag säga att det är fel, eller jag tycker det är fel. Det händer, jag har fått många önskningar uppfyllda. Men jag kan ju inte påstå att det är enbart apelsinens förtjänst. Det känns lite lamt.

Men jag tror däremot att om man hoppas så kan man få ett positivt resultat. Så jag vill säga att man aldrig ska sluta önska sig saker, just för att tillsist blir man så motiverad att om det är en önskning som man kan påverka så blir man taggad att verkligen göra något åt det.

Jag tog sakerna i mina egna händer idag och gav min lilla önskning en lyckoknuff!

/ X