Malin

image24


Asså hur kan man inte älska den där brudens intelligens? Påstår inte att hon är korkad, men ibland börjar man undra! Så sött!
Btw, hon hittade lappen sen, hon hade inte kört in den i datorn iallafall.

/ X

Hoppla

Idag var jag hemma typ hela dagen, tills snare då Malin tittade förbi! Hade lovat systra mi att hjälpa henne med kattpassandet, så det var bara att knata med Malin till Angies hem, där jag skulle mata katt, klappa katt ^^ , och släppa ut katt!

Sen så hade jag och Malin planerat att dra ut och fika, denna tråkiga och regniga fredag. Ja så vi drar in till stan och ska komma på vart fan man ska kunna fika, men ja hittade inget! Så hon tänkte köpa något på Coop, men inte fan fanns det nått där. Butiken var praktiskt taget tom!
Så vi drar mot Slussen och där fastnade vi i en liten "shop" där dom reade ut massa shyssta smycken för tio kr st. Fynd. Båda lämnade den lilla butiken med nått!

Malin tänkte kolla efter nått att äta på Coop i slussen, men nej då var det stängt! Så då tänkte vi att det borde finnas inne vid centralen. Men nej då var det stängt där med!
Då kommer vi på att Perout eller vad fan det heter ^^ brukar vara öppet till tre på morgonen så vi drar in till Medborgarplatsen, guess what? Dom hade sommarstängt. Nu hade vi dragit runt ett jäkla bra tag i stan och över gatan ser vi Sleven (7/11) och vi bestämmer oss för att sätta oss där bara för vi inte orkade mer. Så vi chillar och surfar runt!

Sen blev Malin pee-pee nödig så vi drog tillbaka till centralen för att gå på dom mysiga betal toaletterna där ^^ Sen tog vi vårt pick och pack och drog hem. Var på vi mötte old class mates ^^



/ X

Paj

Blev mött idag av Malin när jag skulle åka hem, hon åkte in till stan bara för att jag skulle få sällskap hem ;P
Och med sig hade hon den efterlängtade blåbärspajen hon hade lovat att jag skulle få smaka på, haha trodde inte att hon skulle ha med sig den men hon håller vad hon lovar och i sin väska hade hon den:P

Iallafall, vi står på perrongen, efter att vi hade gått bakom sandlådan så jag kunde göra bus ^^, och röker. Då kommer en snubbe fram och frågar om en tändare, min var någonstans långt borta så jag skickar över det till Malin som rotar i sin väska och tar fram tändare och en låda.
-Här är din blåbärspaj Zenya!
Killen kollar på lådan och jag säger:
- Den är MIN! :P
- Aha så den var inte till mig alltså..
- Nepp!


Vi går iväg. Sen när tåget rullar in och vi hittar våran plats så ger Malin mig min paj. Mums!
Och utanför fönstret står Mr. Tändare och blossar. När Malin säger det så kom jag på att jag ska sukta han med paj. Ha och så får jag ögonkontakt och då tar jag en bit paj och stoppar den i munnen och visar hur mycket jag njuter. Han försöker kontra med en påse Gott och blandat, Men nej det går inte att sukta mig med det. Blåbärspaj knäcker det. Så jag fortsätter med att sukta killen, sen för att retas tar jag upp en sked och för den mot fönstret för att "mata" han. HAHA snubben öppnar munnen och låtsas att äta den och fan vad kul det såg ut. Men jag stoppar in det i käften och lipar åt han, och han lipade tillbaka.. Men det var mer en förförisk lipning haha fick sånna vibbar... Urk! Shit, som Malin sa senare:
- Fan vad synd att jag inte tog en bild!
Och det var det verkligen, en bild säger ju mer än tusen ord! Snacka om att den hade varit kul att ha!

Tack Malin för pajen, det blev en rolig fikapaus ^^

/ X


Nothing new

Idag var det planerat eller tänkt på ett sätt, men slutade på ett helt annat. Jag var ensam hemma när jag vaknade. Haha jag vaknade vid halv tre eller jag tvingade mig upp då. Var inte så pigg, men jag hade inte blivit väckt av mamma som planerat så allt blev lite huller om buller i planerna. Iallafall allting slutade med att jag stannade hemma och läste min bok idag igen, som jag gjorde igår. Jag slutade läsa någongång vid 5 imorse. Shit! Helt gaalet! Men bokstatus just nu är att jag är halvvägs igenom den. Är under press, min syrra vill så gärna läsa den och dessutom min mamma. Snacka om att dom stressar mig varenda gång dom inte ser mig läsa.

Lägger jag ifrån mig den är dom genast där och frågar om dom kan läsa lite medan jag inte gör det bla bla bla. Det är som sagt Galet!

"It's miiine!"

/ X

Deathly Hallows

Hela dagen har kretsat runt Boken. Jag har varit som "trollbunden" av Boken, jag har bara läst och läst. Seriöst jag har inte gjort något annat idag än läst Harry Potter och det är jävligt svårt att slita sig. Jag har längtat så länge efter den sista boken och nu har jag den här brevid mig. Jag har typ läst 1/6 del, and I looove it! Herre gud. Jag är fast.

Så jag kommer vara ganska asocial och trött när man ser mig, för att jag har läst så mycket! Hahaha!

/ X


Mitt heroin

Idag Idag Idag införskaffade jag den absolut sista delen i serien av Harry Potter. Jag har redan börjat läsa och jag kan säga det var svårt att slita mig ifrån den för att ta en rökpaus. jag ser framför mig några sömnlösa nätter. För den här boken ska läsas ut snabbt! Jag kan knappt vänta till att få läsa slutet. Juste btw alla spekulationer om att scar skulle vara det sista ordet är fel, sista ordet är well. Var tvungen att kolla det ^^

Nu ska jag röka sen är det tillbaka till Harry Potter and the Deathly Hallows.
So long suckers ;)

/ X

Nu äntligen

Ja jag gnällde om att jag inte fick in bilder på datorn, och nu har jag äntligen fixat det! Så jag ska langa in dom nu!

Bild 1 är tagen in i köket. Nutt bord my mom made och så ser man golvet.
Bild 2 ska fokusen vara på tapeten jag tycker är så himla fin.
Bild 3 är golvet och så ser man Rambo och Emmis ben ^^
Bild 4 är på den nya fläkten, shit ni skulle se den gamla.. Den var hemsk.
Bild 5 är på kaklet. Yey I like it!



Bild 1           Bild 2                 Bild 3                Bild 4                     Bild 5

/ X

Trans

Ja, jag kan säga min bror är rätt söt. Det här med presenter är alltid kul. På julafton är det alltid dom julklapparna han har köpt man vill se öppnas. För det är inte vanliga saker som badskum (till mig gärna tack!) presentkort och annat krimskrams. Nej det är ju helt annat. I år fick jag decilitermått och min syrra fick en termos i år igen! Han är den enda som använt termosarna :P

Iallafall, jag fick i födelsedagspresent en bio trip med han, självklart trodde jag att jag skulle få välja film. HAHA, där hade jag såå fel. Han hade redan bestämt en film HAN ville se. Transformers.
Fattar ni grejen, han gör så det gynnar han. Vilket är så himla sött!

Jag sa aldrig till han vad jag tyckte om filmvalet. Men vi diskuterade de faktum att ger man ska bjuda någon på bio är det i regel den man bjuder som får välja! haha, eller så väljer man nått båda kan gilla.
Iallafall, det är min bror vi pratar om nu!

Har någon sett Transformers, alltså barnprogrammet? Jag har sett lite av det, och jag hatade det! å ni kunde ju gissa vart min utgångspunkt till den filmen var? Jag trodde den skulle suga hårt. Vilket jag gick och gnällde om med alla..

Men, den var faktiskt inte så dålig! Jag tyckte den var bra. Den höll mitt intresse från början till slut. Det tyder på en bra film.

Btw, rökare som jag är och är blott 17 år är det svårt att köpa det själv, ni känner väl till åldersgränsen. Ha, jag fick låna systers leg och vi är inte så lika. Men vet ni suckers? Det funkade, fast man fick en misstrogen blick. Och snacka om att jag fick en adrenalinkick! Det var en kul erfarenhet haha!

/ X

Modigt Habib.

Jag lider av den största telefonskräcken man kan tänka sig. Seriöst alltså. Jag vågar inte ens ringa till min frisör som jag har klippt mig hos sen jag vet inte när? Många gånger iallafall, men jag vågar fortfarande inte ringa. Mamma gör det åt mig och jag är för fan 17 år. Jag hatar att ringa till pizzerior, Thai ställen och massa andra vanliga ställen man brukar ringa till. Jag vet inte varför, men jag hatar det. Undviker det till sista mån.

Iallafall, min mamma har tjatat på mig att jag skulle ringa tillbaka till kvinnan som ringde angående statist grejen. Men jag har fegat ur och saker, för det här kan itne min mamma ringa åt mig direkt. FAN liksom. Men idag pressade hon mig tills jag gjorde det. Så jag lyfte luren slog numret och ringde.

Typiskt att inte hon svarade utan det var någon annan. Jag hade liksom övat in vad jag skulle säga till Lisa som kvinnan hette. Men istället var det någon annan. Där sprack hela min säkra planering. Jag visste inte vad jag skulle säga, men jag lyckades pressa ut nått iallafall. Typ något om att jag sökte Lisa (jag stammade när jag skulle säga hennes efternamn och jag är helt säker på att det blev fel namn haha) angående den där lilla rollen. Kvinnan jag pratade med blev lite förvirrad och då frågade jag en ful fråga om hon ens jobbade med Lisa, vilket hon gjorde. FAN FAN FAN! Smidigt liksom. Iallafall hon sa att Lisa var upptagen och att jag skulle ge henne namn och nummer vilket jag gjorde. Sen la jag på, precis innan jag la på tyckte jag höra någon ropa i telefon men jag vet inte för jag tröck på knappen och kontakten bryts ju då..

Några timmar senare när jag slutat tänka på det så ringer Lisa tillbaka och då kom stammandet tillbaka, för i helvete! Jag stammar ju ALDRIG! Seriöst, jag är ingen stam-fjärt. Iallafall, vi lyckas ha en konversation jag får information och ger min adress och email adress.. Oh gud vad jag skäms över den, jag måste fixa en proffisionellare email adress, det funkar inte med den jag har.

Så hon har maliat över scenerna jag är med i och när jag jag får manuset på posten så ska jag läsa hela skiten för skojs skull. Det verkar som om att jag kommer att synas i bild, jag borde, för jag har ju nån replik fast jag bara är en statist. HAHA, woho.

Juste, hon frågade om jag var hundrädd. Tss vilket jagi nte kan vara jag har ju Rambo. För det ska vara en pitbull med i filmen och jag kanske ska få vara dens ägare. Och jag Älskar hundar. Jag hoppas jag får vara det! JAG BEEEER!  Snacka om skitkul då ju! haha

Kort och gott, jag längtar tills jag får börja med det här nu. Är så taggad! iiiih så nervöst men spännande. Snacka om att jag kommer bli hög på adrenalin kickar!

/ X

RoxieFoxie

Jag kollade igenom bilder. Roxies bilder. Så jag måste ladda upp lite och skriva bildtext! ^^

 
Detta är Roxanne "Roxie" Woods hon är 16 (1991) och väldigt framåt som person och hon var min utbytes student från någon gång i oktober tills 6 februari. Jag räddade henne från den värsta värdfamilj man kan tänka sig! Och hon har fortfarande kvar den boken jag gav till henne när alla fittor i hennes klass vägrade ge henne ett papper så hon kunde skriva nått. Fan vilka dumma klasskompisar, ett papper hallå?
Snacka om att hon var som min lillasyster. Helt crazy och ibalnd lite smått jobbig men mest bäst.
Love her.

 
Jag och min familj hade den äran att fira jul med henne. Hennes första svenska jul med dom svenska jultraditionerna som julmiddag och Kalle Anka och julgram som hon dekorerade. Dessutom så valde hon ut julgranen. Vi hade det jättemysigt och Roxie försökte få oss alla att smaka på hennes torkade kött hon fått skickat. Det var faktiskt lite läskigt, men chokladen däremot var jävligt god!
 Det var skitkul att fira jul med henne! 

 
Hennes intressen var att åka skridskor, hon tränade konståkning och jag har aldrig varit så fascinerad av konståkning som jag var när jag såg henne glida runt på isen och göra sin grej. Alla hopp och snurrar och ja allt. Hon är duktig. Snacka om att man ville vara lika duktig!
 Bilden är från Medis där hon och jag åkte skridskor.
Det var bara så komiskt.

 
Snön var en grej hon var fascinerad av, hon tyckte det var grymt kul att vara ute och leka i snön. Jag som har levt med snö hela mitt liv fattade inte grejen men jag njöt av att leka med henne ibland. Och här hade vi byggt en snowboard i smyg och testkörde den i vår lilla backe på vår tomt innan vi drog till trappbacken med den. Det var skitkul tills den gick sönder.
My fault ^^

 
Roxie fyllde 16 här i sverige och vi var inte sena med att fira henne, syrran hade fixat en skitfin prinsesstårta via jobbet som uppskattades av många. Sen hade mamma även fixat hennes berömda jordgubbstårta. Lite fel säsong för den, men det slank ner. På sig har hon Sverige flaggan som jag köpte till henne och jagade upp alla hennes kompisar och fick dom att skriva på den i smyg. Och även min familj. Det var väldigt uppskattat av Roxie.
 Fint minne.

Jag saknar min lillasyster lite då och då, men det piggar upp mig att kolla på hennes bilder hon tog på lite allt möjligt. (: Jag vill så träffa henne igen, och det ska jag.
Hey I miss you sis', my little slut! <3

Zenya är en sentimental fitta. Javisst!

/ X

Ibland

Ibland kan jag vara lite ego. Eller iallafall låtsas som om jag är det. Whataheck.
Jag ville bara ladda upp en bild på mina ögon.. ^^

kök

kul jag hade tagit fina bilder på vårt typ nästan klara kök som jag tänkte ladda upp här, men nej. Då ska kameran gå och fucka sig själv och inte funka. Vad är det för stil liksom? Gah, jag som aldrig tar bilder och idag hade jag ansträngt mig. Typiskt, så typiskt. Tragedi.

Iallafall, vi har fått upp en jättefin tapet på ena köksväggen, hur mysig som helst liksom. Vit grund med gråa och svarta blommor som slingrar sig uppåt. Ashett faktiskt, och sen har vi fixat en ny fläkt. ÄNTLIGEN! ja och lite annat.
Men det får jag inte visa.

Inte heller laddas den bilden upp när jag tar min syrra på bar gärning när hon strippar haha ^^
Inget.

Dumma elaka digitalkamera. Grr..

/ X

Ibland

Ibland ibland ibland.. Ibland såå ibland såå ibland såå..
GAAAAAAH!
Grrr bara.

En Annorlunda Värld

Haft en mycket trevlig dag idag, ja (:

Jag åkte hem nångång innan elva. Ser bara en ledig plats åt rätt håll på tåget. Av en slump hamnar jag bredvid en kille vet inte rikitgt vilken ålder det var på han, svårt att avgöra. Men det jag kunde se var att den här killen var speciell. Vad jag menar då var att han hade någon form av utvecklingsstörning. Seriöst gott folk. Jag är inget proffs på det området, men jag har en god insikt iallafall.

Det som var fascinerande med honom var iallafall att han skrev. Han skrev en berättelse. Ful som jag var läst jag liksom över axeln på han, så som folk brukar göra när någon läser Metro eller City. Men jag läste hans berättelse istället.

Jag slogs av hur begåvad denna kille var, hur bra han skrev och hur välgjort det var. Det var en vad ska man kalla det, fantasy berättelse med påhittade namn på stället och människor. Och hur han hade byggt upp en hel värld, inte så olik den vi lever i men ändå stor skillnad. Världen var uppdelad i den ljusa och den mörka världen, men olika namn. Men även så vackra. Som ett papper med text. Det är uppdelat i svart och vitt.
Tänk hur underbart det måste ha varit för den här killen att skriva om något som inte fins, men som han ser så klart. Världen är nog egentligen så enkel men vi gör den så komplicerad.
Jag hade gärna läst hela historien han hade skrivit. Den såg ut att vara klar, för han gick igenom den och rättade.
Namnet på hans verk var, En annorlunda Värld.
Vackert.

Jag fick se klart på slutet av Den Gröna Milen. Det var inte enbart jag som vart sur över att Tv 3 fuckade sig, så dom visade slutet av filmen, som jag anser vara en av dom bättre filmer jag någonsin sett. Man blir klokare av den. Huvudkaraktären i filmen var speciell och han såg världen på ett sett ingen annan ser den på. Han såg allt i ont och gott och fick leva med att känna allt hat och svek folk känner. USCH...

Paul Edgecomb: 
On the day of my judgment, when I stand before God, and He asks me why did I kill one of his true miracles, what am I gonna say? That is was my job? My job?
John Coffey:
You tell God the Father it was a kindness you done. I know you hurtin' and worryin', I can feel it on you, but you oughta quit on it now. Because I want it over and done. I do. I'm tired, boss. Tired of bein' on the road, lonely as a sparrow in the rain. Tired of not ever having me a buddy to be with, or tell me where we's coming from or going to, or why. Mostly I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world everyday. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head all the time. Can you understand?
Paul Edgecomb:
Yes, John. I think I can.

Om det är någon film man måste se innan man dör så är det verkligen Den Gröna Milen. 
Ännu en gång är Tom Hanks med i en stor film som är kult och
ännu en gång gör han en kanoninsats, han är briljant.
Men Michael Clarke Duncan var verkligen otrolig.


/ X

sluuuuth

Idag har jag varit ute med Ramses, när jag kom tillbaka så satte jag mig vid datorn lite snabbt för att kolla sl ^^
Bara för det hittade jag egobilder på mig själv, fan vad jag skämdes över hälften av dom ^^
Men fan vad jag gillade hur mitt hår såg ut, man såg verkligen det röda i håret.. fast mitt hår är VÄLDIGT SKITIGT på bilden ser det ut som iallafall.. USCH!

                                                     

Sen den sötaste på Ramses som jag tog då, men han är lika ful nu som då :P


/ X

08/07

B-l-o-g-g säger bara det är det!
Jag orkar inte öppna min dörr, för den låter för mycket.

Palla att jag inte fick se klart på Den Gröna Milen med Tom Hanks.
Har suttit och kollat på den med min lilla mamma från klockan 21 till 00.05 då det kommer reklam. Under den reklamen FUCKAR Tv 3 sig och det visas ingen bild över huvudtaget. Det är enbart 20 min kvar av filmen, och det är svart på alla Tv 3s kanaler men inte på dom andra. FRUSTRERAD.
JAg har aldrig sett slutet på den här filmen vilket jag gnäller som fan om.. MAmma ville driva lite med mig och säger med en retsam ton, Det är inte menat att du ska få se slutet på den här filmen. Du ska bara få den om och om och om igen, men aldrig slutet... HAHAHA.
Men jag dåra var inte på ett sånt humör utan jag började skrika om att jag ska fanimej slå ner Tv 3s chefer etc om jag inte får nån jäkla ersättning för detta rån.

Kort sagt, jag var riktigt pissed. Är det nog fortfarande.. Imorgon skaj ag stiga upp tidigare än vanligt och gå ut med Ramses, mosters hund.. Vilket jag ska göra resten av veckan med. Kul. Men jag får pengar för det så.. (;

/ X


Hund

Idag fick jag då ställa väckarklockan för att gå ut med Rambo.. För efter jag hade varit ute med Rambo skulle jag åka till Salem för att gå ut med Ramses. När man kom tillbaka efter att ha varit ute med Ramses så ser man hur en finsk tant med sin galna hund står vid Ramses hem och försöker spraka in en boll. Jag ser det och hon fattar att jag ska in dit. Då börjar hon snabbt snacka på finska och säga en massa skit. Jag antar att hon sa att hon skulle spraka in bollen på tomten. Men jag vet inte riktigt.. Men hon var jävligt snabb på att springa iväg. Lite kul när hon stressade upp sin hund på finska ^^

Iallafall jag var klar med Ramses och då skulle jag vidare till nästa hund, eller rättare sagt valp. Malins lilla ögonsten var jag och kollade på. Hur söt får en vovvsing bli? För söt..

Iallafall från en hund till en annan, jag skulle till min farbror som fyllde gammalt igår. Den jäkeln är 40 bast, men fortfarande fit for fight! Jag vet inte hur kul det var när dom började prata om hundar. MEn roligast var när min farbror skulle visa att han var bra på att dressera hundar och visade det på min syrra.
Typ, SITT och så satt hon.. nej men kul var det.

När vi kom hem satte mamma på sitt favoritprogram. Mannen som talar med hundar.

Sen fick jag ett samtal av min moster som frågade om jag kunde sitta hundvakt imorgon. Jag sa okej, så det är bara att ställa väckarklocka igen!

Snacka om att dagen bara har varit om hundar.. VOFF!

/ X