Tiga är silver tala är guld

Att ha en kusin som jag är guld värt, snacka om att vi pratar så att tid och rum slutar existera. Jag behövde verkligen det idag. Nu känns allt så mycket lättare och bra. Bara av att snacka i timmar, det kändes skönt! Nu kommer jag så överleva nästa vecka. Ordspråket stämmer verkligen: Tiga är silver, tala är guld
Hade helt glömt bort att Emi fanns, fy fan vad hemskt det låter, men vi hörs ju inte så ofta. Men idag blev det av! Tack för att du gjorde min dag Emi, det var wunderbart :)

/ X

Jag har redan en Richard Gere

Hur glad, jag menar hur glad blir man inte av att finna en pin på sin kudde där det står "you look great". Just när man är trött och seg efter en lång dag, så får man en riktig glädje kick! Det är för sött! Så jag gick för att undersöka den här saken.
 Jag gick in till min syster och frågade om det. Det visade sig att hon hade satt fast pinen på min kudde på mammas begäran. Fast mammas tänke var att smyga dit den på min jacka istället! Men fortfarande, det här var minst lika bra.
Nu behöver jag inte ha en Richard Gere som förföljer mig överallt och säger "you look great" jag har min mor!

/ X

från Hero till Hiro

Jag började denna helg med en chill kväll hemma hos Malin. Jag kom med Ps2 och guitar hero och hon kom med godsaker och sällskap. Jag vär säker på att Malin skulle gilla guitar hero men jag visste inte att hon skulle gilla det så mycket! Det var hur kul som helst att se Malin spela och spela och spela! Nu kan hon verkligen säga att hon förstår mitt beroende! Det är verkligen en drog på något sätt!
Jag crashade där iallafall, och vaknade helt utvilad dagen efter och jag fick möta Malins fasa ^^
J-nånting-line, bernts halvsyster?, jag hoppas Malin överlever detta!

Idag dåra var man då på "Jag är en fågel nu". Namnet på den föreställningen är flum, föreställningen VAR flum. Men jag skrattade iallafall! Klungen heter teater gruppen om det säger någon nått!
Jag älskade sketchen med Katla som inte hade någon snopp. För han hade klippt av sin snopp med två nagelsaxar fast han inte hade gjort det! *grimars*
Det var rikitgt underhållande alltså Katla!

Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av heroes med min favorit Hiro, hur kan man inte vara lost i han? ^^

Kul att släktingarna har kommi på besök när det är skolfoto imorgon, då syftar jag på finnar. Kulkuk!

/ X

Fuck mitokondrie

Varför, varför behöver jag veta hur jag är uppbyggd när jag vet att jag lever? Det är dagens fråga.
Jag är lat, nu vet du det om du nu inte visste det. Jag är så lat att jag har gett upp. Jag orkar inte göra narturkunskaps frågorna för jag fattar ibland inte min lärares papper. Dom är faktiskt helt fucked up. Så jag kom fram till att jag vet att jag lever och är frisk (i allmänhet). Så då behöver jag inte veta vad en mitokondries delar heter ^^ Den är ful och liten. Jag vet att den finns i min kropp, i mina celler. Vet den allt om mig? Nej, då tänker jag inte ta reda på allt om den. Så punkt på dig!

Jag är lat och jag orkar inte, det här var min ursäkt till att inte göra det tills imorgon. Jag lär mig det en annan dag när solen skiner, djävulen skrattar och gud pissar på mitt huvud. :)

Nu ska jag packa min nya handväska med alla böcker tills imorgon så ingen lärare kan klaga på mig. Min under-outfit ska vara min nya fina BH som jag oxå införskaffade idag! Den är fin ^^

"Peace jao , tagga bre" - citat från en italienare som Lida har fuckat upp :D

/ X

2,5 tim och miljoner papper

Kul, idag var det en uppsatsskrivning och jag satt och skrev i 2 och en halv timme och resultatet blev 4 och en halv sida. Jag har ingen aning om det gick bra eller om jag fick fram mitt budskap. Jag vill inte ha bara G men jag tror att det blir så. Fast själva innehållet var jag nöjd med grammatiken var bra. Men jag vet inte om dom anser att jag höll ramarna eller ämnet. Jag tyckte jag höll ämnet, sen är det ramarna jag är lite orolig över.

Seriöst asså, jag är slut i armen, jag har fått skivkramp. Palla at jag är otränad men trött efter att ha skrivit, det är jävligt lame asså! Såklart dagens fjolligaste.

Nu ska jag egentligen göra mitt historia arbete men jag känner mig lite halvt otaggad. Jag är trött och seg, vil jätte gärna spela guitar hero. Men jag måste få historian gjord. Det är due tomorrow ^^
kul kul kul kuk-kul

Jag har ingen aning om vad jag ska göra på min sista fråga på historian, har ingen inspiration. Hmfr!
Aja får väl bara tvinga mig själv och hoppas på att jag får mer än G på det iallafall ;P

/ X

Scuola

Ciao tutti!
Idag kan jag pricka av en grej av veckan alla måsten. Jag gjorde det fruktade spanska provet. Kul att jag blandade ihop allt, men jag lär få G. Den bokstaven jag hatar mest om den inte kombineras med ett V eller till och med MV. Jag har nyligen upptävkt att jag verkligen inte nöjer mig med G att jag verkligen hatar det så mycket att jag kan bryta ihop. Som jag gjorde idag när jag gnällde om att jag inte skulle hinna med allt! Fast det var mer fejk än true feelings. Ville ha mammas uppmärksamhet HAHA!

Syster och jag.
- Vad är stadsstat?
-Vah?
- Jaaa, Rom blev en stadsstat?
- Eh, det står fan statsstad, kan du inte läsa? :P
- Sluta.. det är inte kul. Jag har fan lätt dysilexi!
- Har du inte alls det, sluta fjolla dig!
- Men idiot jag har det!!
- Visst visst, typiskt en Zenya ursäkt.
- Fan vad du är dum jag har fan det.. Idiot.


Senare, mamma och jag.
- Kul nu blandar jag ihop alla bokstäver igen när jag läste.. Jag hatar det jag kunde inte ens läsa statsstad idag!
- Men det beror ju på att du har lätt dysilexi!
- Jag vet! Säg det igen och högre så HON HÖR.
- Du har lätt dysilexi!
- Aaah där ser du, hörde du det?

Syster:
- Aha.. Men vafan jag tänker på riktig dysilexi.. Du kommer ju alltid på så dumma ursäkter, så vad ska man tro?

Tack säger jag då :P
/ X

snooor

Jag har sen jag kom hem idag gått och dragit in snor i hjärnan, ni vet man bara suger in allt igen ^^ För min näsa har helt plötsligt fått för sig att rinna, som värsta niagrafallet. TACK!
Ja så sitter jag där vid matbordet med mina böcker och papper utspridda åt alla håll när jag hör syster säga till bror:
- Men pilla dig inte i näsan!
- Jag pillade inte i näsan...
- Tror du jag är blind eller.. Jag såg ju det!
- Men jag kliade bara.. Det kliade ju på insidan, vad ska man göra då?
- Men använd papper!
- Men papper är för mjukt, det går inte att pilla ut saker i näsan med papper.

(bror fortsätter pilla sig i näsan.)

Jag tyckte det var kul, typiskt min bror att säga. Men det jag tänkte på när han sa, det kliade på insidan, var Lejonkungen 3! Den scenen är så klockren. Sen har jag ju faktiskt barnslig humor. Fan jag ska ta och leta upp den filmen, måste spana på den igen! Så kul :D

/ X

Varför just jag?

Varför är det just jag som lyckas ta fel buss av två möjliga och hamna i det största slumkvarteret där det tydligen har begåtts en massa brott nyligen, och att jag såklart ska flina och småfnissa åt mig själv när jag kliver på en annan buss för att ta mig hem. Bara för att jag fnissa och flina började alla kolla konstigt på mig. Kanske också för att jagi nte passade in där?

Varfär är det just jag som lyckas säga : VEM FAN SPELAR MUSIK CP-HÖGT?
När minuterna innan killen med CP i klassen berättat om hans sjukdom?

Varför är det just jag som lyckas peka finger åt fel person i Alby, när det var meningen att jag skulle peka åt två tjejer jag känner. Istället blev det en alby-bo som jag, fördom, var rädd för att han skulle vända om och slå ner mig!

Varför är det just jag som säger: AHA du menar negerdunk. Till en mulatt jag precis träffat.

Kort sagt, varför lyckas jag alltid med att hamna i dumma situationer. Det är lite pinsamt. ^^

X