Modigt Habib.

Jag lider av den största telefonskräcken man kan tänka sig. Seriöst alltså. Jag vågar inte ens ringa till min frisör som jag har klippt mig hos sen jag vet inte när? Många gånger iallafall, men jag vågar fortfarande inte ringa. Mamma gör det åt mig och jag är för fan 17 år. Jag hatar att ringa till pizzerior, Thai ställen och massa andra vanliga ställen man brukar ringa till. Jag vet inte varför, men jag hatar det. Undviker det till sista mån.

Iallafall, min mamma har tjatat på mig att jag skulle ringa tillbaka till kvinnan som ringde angående statist grejen. Men jag har fegat ur och saker, för det här kan itne min mamma ringa åt mig direkt. FAN liksom. Men idag pressade hon mig tills jag gjorde det. Så jag lyfte luren slog numret och ringde.

Typiskt att inte hon svarade utan det var någon annan. Jag hade liksom övat in vad jag skulle säga till Lisa som kvinnan hette. Men istället var det någon annan. Där sprack hela min säkra planering. Jag visste inte vad jag skulle säga, men jag lyckades pressa ut nått iallafall. Typ något om att jag sökte Lisa (jag stammade när jag skulle säga hennes efternamn och jag är helt säker på att det blev fel namn haha) angående den där lilla rollen. Kvinnan jag pratade med blev lite förvirrad och då frågade jag en ful fråga om hon ens jobbade med Lisa, vilket hon gjorde. FAN FAN FAN! Smidigt liksom. Iallafall hon sa att Lisa var upptagen och att jag skulle ge henne namn och nummer vilket jag gjorde. Sen la jag på, precis innan jag la på tyckte jag höra någon ropa i telefon men jag vet inte för jag tröck på knappen och kontakten bryts ju då..

Några timmar senare när jag slutat tänka på det så ringer Lisa tillbaka och då kom stammandet tillbaka, för i helvete! Jag stammar ju ALDRIG! Seriöst, jag är ingen stam-fjärt. Iallafall, vi lyckas ha en konversation jag får information och ger min adress och email adress.. Oh gud vad jag skäms över den, jag måste fixa en proffisionellare email adress, det funkar inte med den jag har.

Så hon har maliat över scenerna jag är med i och när jag jag får manuset på posten så ska jag läsa hela skiten för skojs skull. Det verkar som om att jag kommer att synas i bild, jag borde, för jag har ju nån replik fast jag bara är en statist. HAHA, woho.

Juste, hon frågade om jag var hundrädd. Tss vilket jagi nte kan vara jag har ju Rambo. För det ska vara en pitbull med i filmen och jag kanske ska få vara dens ägare. Och jag Älskar hundar. Jag hoppas jag får vara det! JAG BEEEER!  Snacka om skitkul då ju! haha

Kort och gott, jag längtar tills jag får börja med det här nu. Är så taggad! iiiih så nervöst men spännande. Snacka om att jag kommer bli hög på adrenalin kickar!

/ X

Kommentarer
Postat av: anonym

grattis va kul till statistjobbet
Jag känner igen mig i det där telefonproblemet, samma sak för mej:P
men jag lyckades faktiskt alldeles nyss att ringa angående ett jobb!

2007-07-13 @ 16:37:48
Postat av: Zenya

Man förtjänar en belöning är man lyckas med sånna saker som de! Fast känslan av att klara av att ringa är ju jävligt härlig! Hoppas du får jobbet då! (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback