Hoppla

Idag var jag hemma typ hela dagen, tills snare då Malin tittade förbi! Hade lovat systra mi att hjälpa henne med kattpassandet, så det var bara att knata med Malin till Angies hem, där jag skulle mata katt, klappa katt ^^ , och släppa ut katt!

Sen så hade jag och Malin planerat att dra ut och fika, denna tråkiga och regniga fredag. Ja så vi drar in till stan och ska komma på vart fan man ska kunna fika, men ja hittade inget! Så hon tänkte köpa något på Coop, men inte fan fanns det nått där. Butiken var praktiskt taget tom!
Så vi drar mot Slussen och där fastnade vi i en liten "shop" där dom reade ut massa shyssta smycken för tio kr st. Fynd. Båda lämnade den lilla butiken med nått!

Malin tänkte kolla efter nått att äta på Coop i slussen, men nej då var det stängt! Så då tänkte vi att det borde finnas inne vid centralen. Men nej då var det stängt där med!
Då kommer vi på att Perout eller vad fan det heter ^^ brukar vara öppet till tre på morgonen så vi drar in till Medborgarplatsen, guess what? Dom hade sommarstängt. Nu hade vi dragit runt ett jäkla bra tag i stan och över gatan ser vi Sleven (7/11) och vi bestämmer oss för att sätta oss där bara för vi inte orkade mer. Så vi chillar och surfar runt!

Sen blev Malin pee-pee nödig så vi drog tillbaka till centralen för att gå på dom mysiga betal toaletterna där ^^ Sen tog vi vårt pick och pack och drog hem. Var på vi mötte old class mates ^^



/ X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback