Bullfest hela dagen.

Shiiet, inte kul! Snacka om all Malin inte var den ända som hade kanelbullar idag! Jag var en jävla bullkorg. ^^
Inte kul!

Slidan fick kuk

Grattis lilla Lida, äntligen sjutton år! Nu är det bara det bara ett år kvar tills du blir arton!


Idag var det då hennes dag, och vi firade med att fika på cofi. Där fick Lida sina presenter, var av en som kommer lite senare (kents nya skiva) och sen fick hon två andra presenter som jag, malin och Andrea hade varit ute på äventyr och köpt! Vi gick , såklart, till en porraffär för att hitta den rätta presenten till lida. Men det var så läskigt att gå in där vi tre tjejer i en mans paradis. Det fanns RUNKBÅS och nästan ännu värre MULTIBIO! Snacka om skabbigt att killar går in och runkar tillsammans. Uuusch, vi såg folk som gick in där! Så för att våga gå in ringer andrea sin pojke och han tog hand om oss där inne ^^
Så vi gick där och letade .. Tills vi fann det perfekta en rosa jelly dildo och en 4 timmar lång porrfilm! Det var chichs who like to be fucked in unusual positions. Det perfekta valet för Lida som alltid kollar upp sexställningar i tjejtidningar. Sen för att hon är omormat sexfixerad och blir kåt på det mesta. Sen för att hon gillar porrfilmer. Hermafrodit?

Iallafall, Lida fattade inte dikten om kentskivan men blev superglad ^^ Lyckat
Det roliga var att efter hon hade läst det så trodde hon att hon skulle få en dildo, och såklart börjar man garva, men Malin garvade mest! ^^
När hon öppnar dildopaketet blev hon först chockad av dens storlek och sen hur glad som helst, gissa vem som gets lucky tonight? Hon kommer att använda den ikväll, om hon nu redan inte gjort det?
Det var hur mysigt som helst att fika och det var kul som fan:D Jag hade en lyckad dag och Lida hade så en lyckad födelsedag. A dildo truly makes your day.
Lida jag svär, kommer du försent till skolan för att du har använt den för dina morgonbehov så kommer jag gömma din dildo!

/ X

Hmg

Jag fattar inte hur jag ska orka med allt, prov på torsdag. Svenska liksom, med Farbro Barbro Sara! Undrar hur hon fungerar? Sen är det uppsats skrivning snart, och spanska prov som jag är så otaggad på. Och sen fejm och sen jobb och sen handla presenter och sen "bara vara". Sen är det annat jag säkert har förträngt!


Apråpå förträngning, folk som läst psykologi fattar kopplingen snart, undrar om Mariolina har rättat psykologi proven? Skulle vara kul att veta! 

Nått jag inte ska gå in på är ekonomi iallafall, har redan "rubbat" den genom att köpa Guitar Hero och sen ska jag köpa skor och dessutom födelsedagsprestenter x3. Mmm, lovely. Fast det är egentligen bara kul, men ja ekonomi, det är ett mysterium i sig!  Nu gick jag in på det iallafall, men whataheck ^^

/ X


I wanna rock!

Jag var tvungen, helt enkelt tvungen att gå in på games idag när jag såg den affären. Jag kände det suget. Så jag gick in. Det jag kollade efter vad Guitar hero, ville veta priset. Såg priset, kände suget, visste att jag hade fått lön. Ringde syster, snackade lite, uppmanade henne att vilja köpa det! Så vi gjorde det, fifty/fifty liksom. Så gissa vad jag har? GUITAR HERO! :D
Så pimpig gitarr! erkänn att du är avundsjuk nu ;)

/ X

Hysteri,

Jag kunde inte somna igår, jag hade sånna smärtor att jag grät av förtvivlan! Visst jag är 17 år men jag kan inte låta bli att inte gå till min mor och be om tröst och hjälp :P Så jag går in i mammas rum tårarna sprutar åt alla håll och jag kvider fram:
Mamma jag har jätteont i magen, jag har så ont att jag gråter..
Mamma: mmm..
Jag väntar på att hon ska säga sina visdomsord.
M: Markera smärtan...
Jag blir  helt nollställd..
M: Tryck på ta bort..
Jag börjar bli riktigt jävla arg.
M: Och smärtan är deletad..
Jag: VAD FAN MAMMA.. JAG ÄR INTE EN  JÄVLA DATOR.. Vaddå markera smärtan? Tror du jag är Word eller.. Det är inte kul, jag har ont.. Jag gråter ju.. fattar du inte? Jag går och lägger mig.

Vad ska man säga, jag var arg som fan och på morgonen efter en jävla dålig nattssömn så kollar mamma på mig som ett frågetecken när jag kommer ner i köket tyst som fan. Jag har fortfarande ont.
M: Vad är det med dig då?
J: Vet du inte..?
M: Mår du inte bra?
Jag ger mamma en mördande blick, som sagt jag var ju arg.
M: juste! Du hade ju ont. Det var ju det du skrek om.
J: .. Åh kommer du ihåg det? :O

Senare på kvällen berättar jag vad hon sa och hon hade inget minne av det utan börjar skratta hysteriskt och tycker hon var jätterolig och smart!
M: HAHA jaa så går det väl när man jobbar för mycket med datorer ^^

/ X

Ttums up for workout and diet

WIHU! vad ska man säga, jag är stolt. Testade att gå på en diet för att förlora lite extra kilon ju och sen har jag försökt att träna lite med, och det har lönat sig. Jag vägde mig för en vecka sen och idag när jag ställde mig på vågen efter över en timmas simning så visar det att jag har gått ner 3.5 kilo?!
Det om något är faktiskt naajst! Jag är glad för att det går åt rätt håll. Jag har varit väldigt motiverad och detta gör mig enbart ännumer motiverad. Det är bara att keep up with the good work :D
Min målvikt är enbart 4.5 kg till sen är jag där och då börjar utmaningen att hålla den. Men det ska jag fanimig göra då.  Har ju fett med stöd, och det visades sig väldigt mycket idag och jag blev glad :D Sen så kom motionscykeln hem så det är bara att fortsätta!

/ X

Hår hår hår!

Mysteriet löst! Jag har undrat hur mina kläder som är nytvättade och direkt insatta i sina lådor kan bli håriga. Det är för min kattjäkel klättrar upp och lägger sig bland kläderna och gosar ner sig. Hur snällt är det på en skala?
Synd att katter inte dresseras som hundar..
/ X

Psycadelic

Hej weirdo ^^
Jag tror jag håller på att bli sjuk, eller så har jag blivit en hypokondriker. Det är bara för mig att välja vad som låter bäst. Så jag kör på det första faktiskt. Låter bättre än någon som inbillar sig att den är sjuk, visst?
Idag har jag lidit av trötthet, snorig näsa och huvudvärk ^^
Den snoriga näsan var då ganska mysig på filminspelningen, det var inte bara hunden som "gregglade". Ja idag fick jag ha med hunden på scen eller vad man ska kalla det. Det var faktiskt kul att hålla i pitbullen när den började skälla och dra och fick en tant att skälla på oss.
Den här gången så var Micke och Matilda med mig, Ellinor skulle även vara med men ja hon kunde inte sen vilket var jääkligt surt tycker jag :( Hennes lillebror behövde hämtas från fritids, så vad skulle hon göra? Men iallafall Wendy var på plats också så det var den sista inspelningen vilket var tråkigt! Hade faktiskt jättekul där må jag säga!

Men men, nu är det upp till mig att försöka hitta mer sånt! Skulle vara jäätteroligt!
/ X

Det var på tiden

Symptom: Trötthet, huvudvärk
Diagnos: Sömnbrist
Motverkning: Gå och sova
Biverkning: Inga nämnda hittills

Jag är körd i huvudet idag, känns lite som om jag inte är vid medvetande ibland. Konstigt?
Iallafall nu är mamma hemma och det betyder no more "baby sitting" vilket är skönt, började få lite smått panik.
Jag måste erkänna att jag är jävligt glad över att sången blev inställd idag hade ingen energi för fem öre.
Dagens plus då, allt innan känns så blööh, jag tror jag gjorde bra ifrån mig på Psykologin och matten jag som smort.

Veckans mega plus, Erja Spanska Läraren är sjuk resten av veckan, vilket leder till INGET SPANSKA PROV PÅ FREDAG LALALAAA! Andas kvinna andas! Så jag behöver inte direkt tänka på det då.

Nu har jag fixat min dator den är fresh as a .... (fill in the blank) Vilket betyder fan jag måste installera en massa tjafs, fast nu slipper jag allt annat skit iallafall! :)

/ X


Personlighetsklyvning

Diagnos: Personlighetsklyvning

Ibland kan jag märka tydligt att jag lider av "Personlighetsklyvning". Just för att jag från ena stunden till den andra kan joppa mellan två personligheter. Som idag till exempel när jag ska tala om för min bror att han inte kan göra si och så. Jag är sansad , som en morsa. Sen helt plötsligt får jag ett utbrott. Älskar att skylla på pmsen för alla andra gör det när jag fuckar ur.
Men fanimig så gills det inte när jag säger det, då är det en undanflykt. Så jag har börjat dra till med personlighetsklyvning istället!
Btw, har t.o.m. googlat på det för att faställa den bästa diagnosen ^^

/ X

Habib (i)

Idag var det som tidigare nämnt andra habib dagen och den här gången bad dom mig att ta med min två polare och helst några killpolare oxå. Men jag hade ju inga bra killkandidater direkt. Det sa jag även till hon som ringde. Sen ringer hon tillbaka till mig igen och ber mig kontakta en annan brud och fråga henne om hon har två killpolare. Iallfall och idag morse ringde Habib-bruden även kallad Frida och sa att det inte behövdes några killar utan att jag skulle bjuda med en till tjej istället! Självklart gör jag det och jag försöker nå Wendy (kill bruden ^^) men utan resultat.

Sen möter jag och Malin Wendy på bussen då hade hon bjudit med sig två killar. Då blev det lite pinsamt att berätta för henne om att det inte behövdes. Men tur var så löste det sig och dom killarna fick vara med iallafall!

Jag kan bara säga att jag är så stolt över mina små begåvade teaterpolare :D
Hur duktiga som helst! Sheet liksom!  Eloge till Malin som inte direkt är teater apa som klaffade Tony repliken när ingen annan gjorde det och att hon tog för sig! Skitmodigt ju , Weell done Malin :)
Inte för att Lida och Adia var dåliga men you know guys vi vet redan att ni är riktiga teater apor :D

Jag gillar den där Frida som jobbar för Habib just nu, hon är en riktigt trevlig tjej, som Lida sa jag önskar att jag hade ditt jobb! Det verkar så himla kul att hålla på med saker bakom kameran, självklart skulle jag älska att arbeta framför kameran också, men whata heck skulle vara minst lika glad att vara bakom!

Vi gjorde en scen där Habibs brorsa ska slå till sin bror lite för att han har gjort något och vi skulle vara brorsans "brudar" och se allt och säga till Brorsan! Det var kul! Men jag fick inte ha pitbullen Chin för dom glömde bort att ge mig hunden ^^
Aja det blir nästa gång som är den 20 sep :)

/ X

Fis lite till!

Hur ska man reagera, när man är ute och går en sväng med sin hund och hamnar´bakom en kvinna som helt plötsligt börjar fisa? Ska man bara asflabba eller ska man hålla masken?
Det är lite kul det här med att människor vågar göra så mycket när dom tror att dom är ensamma!
Denna kvinna trodde säkert att hon var ensam, för efter fisen vände hon sig om och upptäckte till sin fasa att det var någon mer där, jag! Ett litet tips ni små smygfisare:
- Kolla runt omkring er före ni fiser.. Inte efteråt ^^

JEFFERY VAAAAAANN! IM SO FUCKING HAPPY!
/ X

Reminder

Idag var det andra gången jag var på Habib ska berätta lite mer senare.
Men det var skitkul att mina tre soeta vänner fick även dom vara med idag! (:
Hoppas ni hade kul, annars så uppskattar ni iallafall dom där pengarna ni får sen ;) ^^

"HAHA man snackar liksom in i en död katt, mijaaau!"

"stackars haaabib"

"Gu vad äckligt"

"TONY"
"Vem var det som sa habib? *pekar på M*
 Kan du säga det igen in i mikrofonen?" (jeni, den döda katten)

Vad ska man säga?

Jag har nog en rikigt söt mor! Hon är väldigt kunnig inom massa saker, men att hon ska vara så facsinerad av things är ju bara för sött! Som idag så testade hon en GPS och skulle knappra in alla uppgifter till Södertälje, fast hon redan vet hur man tar sig dit för det första.
Ja och helt plötsligt säger hon: DROTTNINGGATAN? vaddå drottninggatan, jag är inte där. Jag är hemma. *mummel* dumma gps.

How to get some extra time:
Vill du inte att mamma ska komma hem så fort? Är du även bortskämd? Få din mamma att vika av till affären för att köpa något du "jätte" gärna vill ha! Och berätta hur mycket du vill ha det så tjänar du lite extra time. Idag var det päron! haha :)

Love my mummy (:

/ X

enemeneheneboo

Det är så bestämt, helt spikat, turnebuss och en jävla massa fucking kuk Alby!
Så på höstlovet (v.44) drar man ner till götaland, typ gbg glassigt?!
Så då blir det myspys och jag ska så vara jobbig ^^ moahaha! Äkta hemoroid ^^
Hihi, vem vill sova med mig? ; )

Aja, idag drog vi 4ut och fikade på cofi ^^ blev lite kladdigt med kladkakan, så syndigt, men en latte till det med chokladmints sirap ^^ gott folk spoila inte goodie latte med socker, det är mitt tips.
Haha, det som "lärde" mig det, snarare tvingade mig det var syrrans mange på Bellman's liksom ^^

Iallafall imorgon är det första riktiga fejmdagen det ska bli så kuuligt! miss that juu!

/ X