Sommarlov

När skolan börjar igen efter jul så är det bara en sak man längtar efter och det är ju sommarlovet. Så dagar, veckor och månader går och man har kommit till den dagen man slutar skolan och får sitt efterlängtade lov.
Skit skönt tänker man, nu behöver jag inte tänka på skolan på tusen år! Inte heller behöver man stiga upp tidigt på morgonen.
Ja.. Nu har jag mitt sommarlov, jag har möjligtheten att göra vad jag vill och sova hur länge man vill. Men kul att man har en hund att ta hand om!
Sova länge på morgonen. GLÖM det! Inte fan går det att sova med en hund som stökar omkring.
Göra vad du vill. Det är lika bra att glömma det med! Hunden måste ju ha promenader.
Så de närmaste veckorna handlar om att planera in sin dag efter hunden!

Folk frågar lite då och då vad man har gjort de här första dagarna på lovet, då svarar jag med att jag lyckats se klart hela Sex and the city boxen. Då får jag en konstig blick vilket får mig att inse att jag för tillfället inte har något liv haha! Inte nog med det har jag haft så tråkigt en dag att jag städade hela köket och vardagsrummet noga.. Det kallar jag low lifer.

Men vad fan, jag har iallafall gjort lite saker, som kollat på Sverige matchen med lite folks, varit på bio och gjort tre rätters middag med Pida.
Sedan sparar jag alla mina krafter tills på lördag ;)


/ X