Slidan fick kuk

Grattis lilla Lida, äntligen sjutton år! Nu är det bara det bara ett år kvar tills du blir arton!


Idag var det då hennes dag, och vi firade med att fika på cofi. Där fick Lida sina presenter, var av en som kommer lite senare (kents nya skiva) och sen fick hon två andra presenter som jag, malin och Andrea hade varit ute på äventyr och köpt! Vi gick , såklart, till en porraffär för att hitta den rätta presenten till lida. Men det var så läskigt att gå in där vi tre tjejer i en mans paradis. Det fanns RUNKBÅS och nästan ännu värre MULTIBIO! Snacka om skabbigt att killar går in och runkar tillsammans. Uuusch, vi såg folk som gick in där! Så för att våga gå in ringer andrea sin pojke och han tog hand om oss där inne ^^
Så vi gick där och letade .. Tills vi fann det perfekta en rosa jelly dildo och en 4 timmar lång porrfilm! Det var chichs who like to be fucked in unusual positions. Det perfekta valet för Lida som alltid kollar upp sexställningar i tjejtidningar. Sen för att hon är omormat sexfixerad och blir kåt på det mesta. Sen för att hon gillar porrfilmer. Hermafrodit?

Iallafall, Lida fattade inte dikten om kentskivan men blev superglad ^^ Lyckat
Det roliga var att efter hon hade läst det så trodde hon att hon skulle få en dildo, och såklart börjar man garva, men Malin garvade mest! ^^
När hon öppnar dildopaketet blev hon först chockad av dens storlek och sen hur glad som helst, gissa vem som gets lucky tonight? Hon kommer att använda den ikväll, om hon nu redan inte gjort det?
Det var hur mysigt som helst att fika och det var kul som fan:D Jag hade en lyckad dag och Lida hade så en lyckad födelsedag. A dildo truly makes your day.
Lida jag svär, kommer du försent till skolan för att du har använt den för dina morgonbehov så kommer jag gömma din dildo!

/ X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback