What a girl wants

Det finns två saker en tjej vill ha: Sin livs stora kärlek och sin pappa.
Varför en tjej vill ha sin livs stora kärlek kan vara för att man ser det på film. Säg en chic movie där tjejen inte får sin sanna kärlek. Nämn en. Jag kommer inte på en enda såhär på rak arm.

Men den andra saker man som tjej vill ha, sin pappa, det är väl påverkat av det man brukar höra ofta: Pappas lilla flicka. Eller att man när man gifter sig ska gå upp längst gångne med sin pappa som lämnar över en, eller att pappan ska godkänna mannen av sina drömmar.

Kollade på "What a girl wants" idag med tre flickor var av ingen har sin pappa. I slutet av filmen så kände man den dära spänningen i luften att vart är min pappa? Det var typ knäpptyst.

Jag tror att innerst inne är alla pappas lilla flicka och det går inte att göra någonting åt det, och innerst inne så drömmer alla om sin prince Charming. Så att tycka chic movies är töntiga är väl att ta i som tjej när alla har gemensamt att man vill hitta sin kärlek.

Nej jag är en stolt drömmare. Skulle aldrig passa på att ha min pappa att dansa med på "mitt bröllop" även om jag aldrig riktigt har drömt om att ha ett.

Så vissa saker känner man fast man inte talar högt om det, alla vill ha sin pappa vid sin sida. Så what a girl wants är precis det man såg i filmen!

/ X


Too cool for school

Splittrade känslor om att börja skolan igen, ganska skönt att få träffa alla igen, har varit så mysigt i skolan :)
Men nu börjar allt slit igen, vilket inte är det man längtat efter. Jag har verkligen för många mål för mig fattar inte hur jag ska lyckats med allt. Men jag blir jävligt peppad av att se andra nå success på sina mål. Kan dom kan jag, eller är det inte så?
Men jag har iallafall bara två stora mål:
- Trimma kroppen
- Få över G i alla ämnen
Inte så jobbigt eller?

Sen ska jag lyckas läsa Tyska steg ett på egenhand, jag måste så klara av det. Skulle vara riktigt skönt.

/ X


Tar tandfén tandbitar också?

Oj oj oj, nu har det blivit nollåttornas år. Jo tjena, som om någon 08 kommer ta vara på det då ;P
Måste bara berätta hur jövla klantig, dålig man får vara.

Syrrans hade tjejkväll i fredags och då bjöds det på popcorn, och jag är säker på att det finns fler där ute som gillar att käka dom halvt poppade popcornen, Som ni vet är dom ganska hårda, men inte fan tänker man på det.
SÅ jag käkar på, sen helt plötsligt så kännerj ag hur hårt ett popcorn är så av ren reflex så spottar man ju ut innehållet i sin hand.
Vad ser man? Jo en fucking jävla tandbit :O Whaat?
Jag hade lyckats bita sönder min tand. Hur fan då? Jag är inte direkt en kärring med löständer eller en tant med halvt för ruttnande tänder. Jag är inte ens 20, tack gode gud för det, då hade jag fått betala för att fixa det:P

Iallafall, så nu har man då en liten tandbit i en espresso kopp som jag sörjer över. Hatar att gå till tandläkaren, hon är fan läskig och farlig med hennes grova borr och hon bedövar mig alltid som om jag vore en häst. Vad kul detta kommer att bli.
Hoppas tandfén ger mig en liten slant för tandbiten iallafall..

Idag såg jag på Förtrollad (enchanted) vilket är en Disney film. Chockerande att jag såg den, största disney freaket ever. Värre än vad jag är Harry Potter freak. typ.. förutom att jag drog ett Harry Potter skämt idag, vilket borde vara en varningssignal.
Iallafall den här filmen var en parodi typ på Disney filmen överlag, och fy fan vad jag garvade. Som en hyena vad fan :O Den filmen kommer lätt köpas.

Nästa filmer to go är: Försoning och Ps. Jag älskar dig.

/ X