kollektiv

Det roligaste med att bo i ett kollektiv, för mig då, är bo i sitt barndoms hem med främlingar. Det roligaste med dessa främlingar är att de är varandras motsatser.

Vi börjar med nykomlingen.
Hans namn är Kevin han är nitton år gammal och ska plugga journalism på Södertörn. Han är alltid glad och positiv och gör alla hushållssysslor utan att gnälla. För det är oftast ganska logiskt att han ska göra det säger han.

Det speciella med Kevin är att han inte tål kött, men hur då? vaddå är han vegitarian eller? mja, alltså han tål inte kött. Men vaddå? vad händer? Nej det ska man inte fråga, för jaa.. man vill inte veta svaret säger han. Jaha, hmm, jo men då tror jag att jag förstår vad som händer. Så han äter bara vegetariskt.

Men det är inte det som fascinerar alla som träffar honom, ohnej! Hans ser precis ut som McLovin ur filmen SuperSugen! Jag kunde inte låta bli att le extra brett och fnittra när jag träffa honom för första gången. Men jag är inte den enda som har reagerat på det, nej alla som har sett filmen ser likheten och finner det roligt!

Det som är så synd är att katten är ute efter Kevin, första natten blev hans säng nerpissad av katten, andra dagen blev fotöljen nerpissad. Katten jagar alltid hans händer och fötter. Sen när katten får chans är det dags att bestiga Mount Kevin genom friklättring på benen.

Han är för söt, man kan inte låta bli att tycka om honom för att han är så nördig :D Men det är hans enorma charm! Plus att han blir glad för vad som helst.

- Kevin, du behöver inte diska förhand, vi har en diskmaskin.
- Va? HAR vi? :D Gu vad roligt :D

Näst upp är han som har bott här längst.
Hans namn är Kim. Kim är, efter mycket om och men och smygtaktik, 24 år gammal. Han jobbar på nån reservdels avdelning på Volkswagen i Bromma någonting? Han har hamnat där för att han förlorade sitt körkort för att han körde för fort. Då måste det ha gått kalasfort. Det ledde till att han inte kunde jobba kvar på sitt gamla jobb som var bilverkstad fö han inte fick vara i en bil.

På sin fritid är han spårlöst försvunnen eller pluggar för ett nytt körkort, oja han måste ta det på nytt. Det som gör Kim så speciell är hans syn på vardagssysslor. Kim äter bara mat ute, vilket han gjorde redan innan han flytta hem till oss, för att det är så jobbigt att diska. Ja då tänker ni, diska förhand är ganska jobbigt. Men nej nej, det är inte vad Kim menar. Det är jobbigt att Ställa In i Diskmaskinen.. hmm?

Det som fascinerar mig med Kim är just hans överdrivna sms-skickande. Jo han kan vara i rummet bredvid och skicka ett sms och fråga saker istället för att ta några steg och sen säga personligen vad han vill. Frågan är: Är han rädd för att prata eller skäms han för sin röst? Har inte frågat än.

Kim är en badboy från topp till tå. Rediga race är hans grej och han är alltid ute och strövar, kanske gör ett och annat bus. Men han gillar också att titta på film, då ska det vara filmer som Van Wilder som är machoaktig killfilm, med tuttar hit och sex dit! Jag klagar inte, jag finner sånna filmer roliga med. Men man vet vilken målgrupp filmen är anpassad för!

Kim säger att han kan äta ute för han inte har en kärring som han Måste spendera pengar på, hmm, vad har han för syn på förhållande? Kim äter inte skaldjur för han är rädd för bajssträngen och äter hellre motorolja isåfall!


Jag har det skitkul här hemma och observerar deras beteenden och gottar mig i de roliga killarna kläcker ur sig! Att bo i kollektiv är skitkul! :D

/ X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback